De Noaptea Albă a Galeriilor 2019, Imbold prezintă vernisajul expoziției personale Pisica Pătrată + (PLUS).

Vă așteptăm vineri, 11 octombrie, între orele 19:00-01:00, să explorăm universul Pisicii Pătrate prin intermediul mai multor zone poate mai puțin expuse.

Pe lângă muralele și intervențiile din spațiul public descoperim câteva lucrări care întregesc cumva universul imagistic al artistului: câteva schițe pregătitoare, pânze și tablouri gândite în tihna atelierulului, bandă desenată și chiar zona de tridimensionalitate.

Muzică în grădină: UFE

Pisica Pătrată desenează live: 21:30-24:00 

Despre Pisica Pătrată

Alexandru Ciubotariu, de asemenea, Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și street-artiști din România, precum și fondatorul Muzeului Benzilor Desenate.
Lucrează constant, desenează pisici pătrate și acceptă tot felul de provocări. Lucrările sale de artă stradală semnalează locuri uitate și inspiră dialog.
Pisica Pătrată este o pisică polivalentă, omniprezentă în spațiul public local, care avertizează mulți subiecți marginalizați sau chiar evitați.

facebook.com/ ARTISTpisicapatrata

muzeulbd.blogspot.com

 

Despre Imbold, Galeria/Acuarela

Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Culturale Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană.

Spațiul galeriei este dublat de cel al Bistro-ului de arte Acuarela, un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub social, un promotor de evenimente culturale, o gazdă călduroasă de spectacole de teatru și performance-uri.