Serviciile noastre culturale, de consultanţă, de publicitate au folosit la:


Propune un design original plecând de la povestea NESTEA până pe 3 iulie 2013!

Dacă eşti pasionat de ilustraţie, design sau fotografie, intră pe design.nestea.ro, arată-ne că talentul tău merită să fie văzut de toată lumea şi poţi câştiga unul dintre premiile puse la bătaie! Fie că eşti ilustrator, designer sau fotograf, tot ce-ţi trebuie este inspiraţie. Acceptă provocarea şi intră acum în competiţia de artă NESTEA! Intră pe design.nestea.ro, descarcă brieful şi intră în competiţie!


22 de artisti romani si-au pus amprenta pe opere de arta “la rece”

Dupa State, Japonia, Austria si multe alte tari, Red Bull Curates: Canvas Cooler Project a ajuns si in Romania, aducand impreuna artisti contemporani si urbani pentru a crea opere de arta functionale.

Cei mai buni artisti in ascensiune sau deja consacrati din Romania si-au pus amprenta unui stil unic pe frigiderele Red Bull, acestea urmand a fi expuse pe 18 mai, in aceeasi seara cu Noaptea Alba a Muzeelor, in Centrul Vechi din capitala.

Event page: https://www.facebook.com/events/246136725525862/


Campanie pentru Strabag ArtAward, premiu de artă deschis în România, Polonia, Austria și Federația Rusă pentru pictură și desen, artiștilor până în 40 de ani.

Premiile sunt de 15.000 respectiv 5.000 euro, lucrările câștigătoare sunt cumpărate, se face o expoziție personală pentru artist la Viena și se susține aplicarea la o rezidență de creație.

 

 


Proiectul UMAN al artistului Ciprian Paleologu a fost conceput în integralitatea sa (și a componentelor pe care le conține, în detaliu) la vârsta de 24 de ani. Este format din 24 de etape cu frecvența de bienala și gândit a se încheia (formal) la presupusa vârsta biologică a autorului de 70 de ani. Cea de-a 7-a etapă, POSTtraumaticAREA, se desfășoară timp 40 de zile, din 12.11.2012 până în 21.12.2012, la Galeria Paleologu din București, Str. Icoanei, nr 17 (fosta Galerie Recycle Nest). www.ciprianpaleologu.ro

 


City of Energy revine! Transformă energia orașului tău!

Dupa o prima editie primita cu entuziasm de catre comunitatile artistice si urbane, Enel Romaniarevine cu o noua provocare: promisiunea de a transforma orasul!

City of Energy lanseaza inca o data, tuturor pasionatilor de arta urbana, provocarea de a picta posturile de trasformare Enel.

Proiectul incepe printr-un concurs derulat pe pagina oficiala de Facebook a proiectului – Facebook/EnelSharingRomania, unde toti cei interesati pot intra in cursa prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiraţie urbană.


Compania farmaceutica de origine franceza Servier Pharma si agentia Saatchi & Saatchi PR au lansat programul de responsabilitate sociala “Arta pentru viata”.

Programul se desfasoara in trei etape: un concurs de proiecte de terapie prin arta deschis artistilor, selectia proiectelor si implementarea lor in spitalele partenere.

Artisti din domenii precum literatura, pictura, arta manuala sau teatru, sunt invitati sa inscrie pe platforma www.artapentruviata.ro propunerea de proiect care sa ajute pacientii din spitale prin beneficiile artei.


Modernism şi ABSOLUT lansează provocarea “ABSOLUT ARTISTS” 

Prin aplicaţia omonimă de Facebook, fiecare artist are ocazia să propună o idee, să creioneze o schiţă, să realizeze o lucrare pe tema “IT ALL STARTS WITH AN ABSOLUT BLANK” şi să o supună aprecierilor publicului şi ale unui juriu. Ai adunat cele mai multe voturi şi ai primit notele juriului? Primeşti 500 de euro şi te invităm să re-creezi lucrarea la scară mare, la tine în atelier / garaj / garsonieră. Astfel, trei dintre lucrările ABSOLUT BLANK vor fi alese democratic, conform preferinţelor publicului, şi vor fi expuse pe una dintre cele mai mari sticle artistice ABSOLUT realizate vreodată.

Lucrările pot fi înscrise în concursul ABSOLUT ARTISTS exclusiv prin aplicaţia de Facebook, în perioada 11 iulie – 26 august. Publicul este invitat să voteze lucrările preferate tot în această perioadă, iar jurizarea va avea loc în perioada 27 – 29 august. Anunţarea celor trei câştigători se va face pe 30 august.


Campanie Gusta provocarea Nestea.

Eşti creativ, eşti talentat, eşti mereu în căutare de locuri unde să-ţi expui imaginaţia? E mai mult decât de ajuns. Fie că eşti ilustrator sau designer, tot ce-ţi trebuie este inspiraţie. Acceptă provocarea şi intră acum în competiţia de artă NESTEA! Propune şi tu un layout şi dacă eşti câştigător lucrarea ta va fi admirată de toată lumea!
Intră pe design.nestea.ro descarcă brieful şi intră în competiţie!
În plus, ca să-ţi susţinem creativitatea, avem premii care te aşteaptă să le revendici: 8 Noul iPad şi 6 tablete grafice Wacom.


Campanie pentru Strabag ArtAward, premiu de artă deschis în România, Polonia, Austria și Federația Rusă pentru pictură și desen, artiștilor până în 40 de ani.

Premiile sunt de 15.000 respectiv 5.000 euro, lucrările câștigătoare sunt cumpărate, se face o expoziție personală pentru artist la Viena și se susține aplicarea la o rezidență de creație.

———————————————————————————————————————————————–

Campanie pentru Grolsch GCAN battle! Primul creative battle de pe experimentalist.ro a strâns aproape 400 de înscrieri în mai puțin de o lună de zile! Competiția pentru a desena nouă cutie de Grolsch lansată in România a fost deschisă oricarei persoane creative, nefiind acceptate înscrieri provenind din partea agențiilor/companiilor.

———————————————————————————————————————————————

Campanie pentru Bucharest by Hand spațiul în care te provocăm să reinterpretezi artistic orașul. Griul clădirilor poate deveni uneori prea apăsator tocmai de aceea ne-am propus să facem din Bucureștiul nostru un experiment creativ.

 


Campanie pentru înscrierea candidaturilor Premiului Henkel pentru Artă 2010. Juriul internaţional a nominalizat 5 artişti pentru finala Premiului Henkel Central Eastern Europe (Henkel CEE)


Servicii filmare și diseminare pentru campania Art byBurn. Burn a lansat un produs cu adevarat inovator, Burn Energy Shot. Pentru lansarea noului produs Burn a prezentat 20 dintre cei mai talentati artisti romani creand 20 de lucrari în 20 de filme. Ideea proiectului – găzduit pe www.artbyburn.ro – a plecat de la convingerea brandului că fiecare dintre noi are un potențial creative imens care așteaptă să fie exploatat. Iar Burn Energy Shot îți oferă instant energia care eliberează inspirația.


Servicii filmare și organizarea împreună cu Reper 21 a conferinței de lansare a Societal.ro care are drept scop promovarea responsabilității sociale în proiectele și activitatile ONG-urilor. La conferință au participat peste 120 de reprezentanți ai sectorului non-profit, iar 35 dintre aceștia  și-au prezentat experiențele profesionale prin intermediul video interviurilor. Derulat în urmatorii trei de ani, proiectul va oferi un set de beneficii directe unui număr de peste 500 de organizații neguvernamentale. REPER21 este un spațiu de dialog, creație și acțiune pentru promovarea și experimentarea unor forme de producție, comerț și consum care respectă Oamenii și Natura.


Campanie online pentru „City of Energy” susținută de Enel. „City of Energy” este un proiect adresat comunităților urbane, pasionaților de skateboarding și tinerilor creativi. Enel Sharing Romania