Ne-am gândit să oferim 10 invitații gratuite. Dar nu oricum. Vrem să ne redesenați Marele Iepure Alb. Tatuați-l, faceți-i o freză, puneți-i haine. Orice vreți voi, dar respectați povestea: http://www.facebook.com/notes/the-white-rabbit-and-the-black-magic/povestea-marelui-iepure-alb/280587135391076

După ce l-ați desenat, puneți-l pe pagina voastră cu link la noi. Câștigătorul este cel care adună cele mai multe like-uri. Ca premiu, noi oferim 10 invitații pentru ca el, câștigătorul, să vină împreună cu prietenii. Și cum asta nu ar fi de ajuns, promitem să îi facem cadou și un poster cu lucrarea lui.

 

Mai multe detalii aici: http://www.whiterabbitblackmagic.ro/concurs

 

Halloween Φ 27 Octombrie 2012 Φ Sala Polivalentă Φ

The White Rabbit and The Black Magic Φ Make a Wish!

 

Cea mai mare petrecere de Halloween din România va avea loc pe 27 Octombrie 2012, la Sala Polivalentă din Bucuresti. Muzica, proiecțiile, filmele și decorurile vor face din această seară un cu adevărat de poveste. Am pregătit o poveste care iese din tiparele clasice ale monștrilor și vârcolacilor și ne-am apropiat mai mult de domeniul magiei și al fantasticului. Povestea evenimentului o puteți citi pe site-ul nostru aici (http://www.whiterabbitblackmagic.ro/povestea).

 

Bilete 30 RON avans – 45 RON în ziua evenimentului

Line-up : Coki (UK),  Rockwell & MC Strategy (UK),  Phace (DE), Misanthrop (DE) Șuie Paparude (RO), Coma (RO), Shadowbox (RO), Chimie (RO), Frequax (RO), Tremour (RO), Flesh Rodeo (RO)

 

Noaptea de Halloween începe cu un calup de 14 filme de animație și ficțiune ce însumează o oră și jumătate de proiecție. Filmele vor putea fi vizioante în foaierul Sălii Polivalente începînd cu orele 20.15, pentru ca de la orele 22.00 Sala Polivalentă să își deschidă porțile sălii mari pentru cea mai mare petrecere de Halloween.

Proiecția de filme este realizată cu sprijinul Kinofest.

BILETE:

 

  1. BILETE.ro si oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Național al Copiilor București și la Casieria Metrou Unirii 1 București,
  1. Myticket.ro  și în rețeaua magazinelor Diverta din țară
  1. Magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blănari nr. 12, București).

 

Detalii artiști:

COKI |UK | Dubstep 

Coki este un nume obligatoriu din playlistul oricărui fan dubstep. Parte a prestigiosului colectiv Digital Mystikz (alaturi de Mala, Loefah si Sgt. Pokes), Coki este renumit pentru modul în care aranjează liniile de bass, dovadă fiind piese precum Night (alături de Benga), Spongebob (printre primele “dubstep anthems”), Goblin sau Anti War Dub (piesa apărută in filmul “Children of Men”).

ROCKWELL | UK | Shogun Audio | Drum and Bass 

De când s-a stabilit la Londra, Rockwell a devenit o figură prolifică într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită unei serii de producții puternice, fiecare dintre ele cu o abordare diferită și nouă față de structura clasică de drum and bass.
Cu release-uri pentru unele dintre cele mai mari label-uri ale genului (Digital Soundboy, Critical, Shogun), 2010 a fost anul în care Rockwell a devenit unul dintre producatorii de top din scena DnB. Artistul face parte dintre puținii producători ale cărui producții sunt la fel de potrivite rave-urilor mari cât și evenimentelor mici, mai intime.
Putem spune, fără menajamente, că este unul dintre cei mai talentați, căutați și originali producători / DJ de drum and bass; iar în ceea priveste releas-urile sale, acestea apar exclusiv prin renumitul label Shogun Audio.

esh Rodeo MC STRATEGY | UK | Drum and Bass, Dubstep

Un important membru al scenei Hip Hop din Anglia, făcând parte din grupul Broke’n’£nglish, Strategy a performat alături de cele mai cunoscute nume – Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Busta Rhymes şi mulţi alţii. Abilitatea lui de a crea rime noi, pe loc, e recunoscută de către toţi freestyle-ii din lume, Strategy fiind considerat unul din cei mai buni rapperi pe care Marea Britanie i-a oferit lumii.

În ultimii ani a evoluat şi s-a adaptat la noile cerinţe si tendinţe ale scenei muzicale din UK iar în scurt timp a ajuns unul dintre cei mai prezenţi MC din Fabric (Londra), nelipsind din line-up-ul celor mai importante evenimente din sfera Drum & Bass – Hospitality, Outlook, Warehouse Project, etc.

Colaborarea care i-a cimentat poziţia de unul din cei mai buni MC din UK a fost cu vechiul prieten Dub Phizix, piesa “Marka” devenind rapid una din cele mai bine vândute melodii Drum & Bass din ultimii ani. Din acest moment, colaborările cu nume grele ale scenei muzicii electronice nu au încetat, devenind rapid un adevărat mentor pentru tinerii MC din Marea Britanie.

Mc Strategy va cânta pe 27 octombrie alături de Rockwell.

PHACE |DE | Drum and Bass | Dubstep  

După ce Phace a câştigat titlul de cel mai bun DJ şi producător Drum & Bass în Germania în 2006, doi ani mai târziu a creat platforma şi label-ul Neosignal împreuna cu vechiul lui prieten ce activa sub numele Misanthrop. În timp, label-ul lor a devenit unul din cele mai căutate de pe scena Drum & Bass din lume.

Din anul 2010, cei 2 artisti au început să lanseze single-uri sub numele Phace & Misanthrop iar succesul nu a întârziat să apară. Melodia “Desert Orgy” s-a făcut comodă pe prima poziţie în majoritatea topurilor de specialitate şi rămâne una din piesele lor de referinţă. Apoi au urmat colaborări cu artişti importanţi din această scena, cum ar fi Noisia, Alix Perez sau Spor, cu care au şi lansat seria “Energy EP”.

În 2012 Phace & Misanthrop au pornit proiectul electronic intitulat NEOSIGNAL, remixând artişti precum Noisia (melodia Stigma), Rockwell (Childhood Memories) şi, cel mai recent, Koan Sound (Eastern Thug), aceasta din urmă fiind lansat la label-ul deţinut de Skrillex OWSLA.

În prezent, cei doi se concentrează în jurul numelui de NEOSIGNAL iar în 2013 este aşteptat materialul lor original de debut.

MISANTHROP | DE | Drum and Bass | Dubstep

Michael Braeuninger şi-a început călătoria muzicală în anii ’90, îmbinând sunete întunecate şi beat-uri ameninţatoare, devenind în timp mai degrabă un hibrid muzical, depăşind deseori limitele standard ale genului. Pasul următor a fost evident: au urmat primele release-uri sub numele Misanthrop.

După numeroase piese ce au ajuns să fie de nelipsit din playlist-urile DJ-ilor din Europa, în 2010 îşi uneşte forţele cu Phace iar din acel moment Phace & Misanthrop a devenit un sinonim pentru “Drum & Bass de prim rang”. Melodia “Desert Orgy” s-a făcut comodă pe prima poziţie în majoritatea topurilor de specialitate şi rămâne una din piesele lor de referinţă. Apoi au urmat colaborări cu artişti importanţi din această scena, cum ar fi Noisia, Alix Perez sau Spor, cu care au şi lansat seria “Energy EP”.

În 2012 Phace & Misanthrop au pornit proiectul electronic intitulat NEOSIGNAL, remixând artişti precum Noisia (melodia Stigma), Rockwell (Childhood Memories) şi, cel mai recent, Koan Sound (Eastern Thug), aceasta din urmă fiind lansat la label-ul deţinut de Skrillex OWSLA.

În prezent, cei doi se concentrează în jurul numelui de NEOSIGNAL iar în 2013 este aşteptat materialul lor original de debut.

 ȘUIE PAPARUDE | RO | Breakbeat | Dub Step | Electronica

În toamna anului 1993, are loc lansarea trupei, având 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobricâ) și un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând un stil alternativ-new-wave (epoca New Order).

Un an mai târziu, trupa rămâne doar cu Michi și Dobrică. Cei 2 abordând un nou stil, de data asta, “comercial” industrial (vezi influențele Front 242, Laibach, Frontline Assembly). În 1995, Șuie cântă în deschiderea trupei 2 Unlimited, 11 ani mai târziu, Șuie Paparude sunt invitați să cânte pe stadionul Lia Manoliu în deschiderea concertului Depeche Mode (în urma unei selecții riguroase a managementului trupei britanice), în fața a peste 40.000 de spectatori.

La începutul lui 2009, Junkyard părăsește trupa și în locul lui vine Bean (Alexe Marius Andrei).
Ultimul album, cu numărul 7, “E suflet în aparat” (2010), reprezintă o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipsește autoironia, iar hiturile aduc zâmbetul pe buze și energia în picioare. 
Sound-uri noi din 2010 încoace: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emoție și substanță.

COMA | RO | Alternative Rock

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România înfiinţată la începutul anilor 2000 din foşti membri ai trupelor Daft Allison şi Ska Burger a impresionat încăde la început. După ce încheie o înţelegere cu cei de la A&A Records, în 2001 apare şi primul album Coma – Somn, susţinut de câteva piese pe placul tuturor.(Nu vreau fetițo casă, În mine în şoaptă, Stai, Bruce Lee vs Vandam), trupa fiind totodată nominalizată pentru “Best Alternative Band” la gala premiilor industriei muzicale româneştiîn anul 2002.

Pe data de 30 noiembrie 2006 a apărut al doilea album al formaţiei « Nerostitele » produs 100% independent, videoclipul ce susţine albumul fiind la piesa « Coboarămă’n Rai » regizată de Marian Crişan, câştigătorul premiului Palme d’Or pentru scurtmetrajul “Megatron” la Cannes.

Albumul ocupă locul 2 în topul celor mai bune albume alternative ale anului pe site-ul Metalhead.

În anul 2007 apare şi primul DVD al trupei intitulat “At the movies” iar în anul 2008 a adus primul album unplugged “Coma Light” – un album cu piese mai vechi reorchestrate şi reinterpretate, urmat de un turneu de promovare în toată țara şi în Republica Moldova.

Formaţia îi reuneşte în 2011 pe Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri,efecte,keys) și Răzvan Năstase (chitară).

SHADOWBOX | RO | Rap | Hip Hop

Shadowbox este un grup rap format în Bucuresti în anul 2010, care combină instrumentele live cu schimbări de ritm și de flow. 

Trupa este formata din Razvan Ristea (Luna Amară) – tobe, Mihai “Biggie” Iordache (ex-Protest Urban, Lazy I) – bas, Silviu Badea (Montgomeryclunk, Contorsionist) – synth și Rares Bartos (ex-Narkoma, Deviant) – voce.
În prezent, crew-ul lucrează la primul material discografic, un Split-Ep, alături de artistul român Chimie.

CHIMIE | Ro | Hip Hop

Chimie a apărut în fața noastră ca membru al celei mai influente trupe de Hip Hop din ultimii ani – Specii. După un șir lung de concerte, Sold-Out, alături de trupă a venit momentul pentru Chimie de a se reprezenta ca artist solo. În 2012 a lansat primul album solo, “Mambo Siria”, lansarea fiind salutată prin prezența mai multor colegi de breaslă – Bean – Subcarpati, Afo, Flou Rege, Dragonu’, etc.

Chimie va concerta pe 27 octombrie alături de trupa Shadowbox.

FREQAX | RO | Drum and Bass

Freqax este proiectul născut în 2008 prin combinaţia dintre Adrenalină (C9H13NO3) şi Adrian “Weirdo”, intrând în vizorul publicului autohton cât şi internaţional cu seturi explozive şi producţii exceptionale, acestea fiind lansate la cele mai importante label-uri de profil din Europa, primul single lansat pe vinil fiind la Prspct Recordings în Iulie 2009.

 

În 2012, Adrenalină decide să se retragă din proiect, numele Freqax fiind purtat mai departe de către Weirdo, cu seturi la fel de bune şi piese din ce în ce mai bune.

TREMOUR | RO | Ghost Town | Drum and Bass | Dubstep

Cu peste 10 ani de experienţă, e întotdeauna pregătit să zdruncine publicul în cel mai ordonat mod, cu seturi mai omogene ca maioneza de casă.
A semnat coloana sonoră a documentarului “Get Brighton Graffiti” – un proiect low-budget ce pune în lumină istoria şi cultura Graffiti din Brighton, UK.
În 2012 a apărut şi prima melodie semnată de Tremour pe CD – un remix creat pentru competiţia Dvořák Remastered, organizat de Centrul Ceh, CD-ul fiind lansat de Local Records.

Tremour a fost invitat să mixeze alături de nume grele ale scenei Drum & Bass si Dubstep (Doctor P, Psychofreud, Balkansky, Konspirator, Ed Solo, Alix Perez, Flux Pavilion, 16 Bit etc.) dar şi alături de artisti polivalenți precum JFB, Beardyman, Krazy Baldhead, DJ Yoda, Mr. Woodnote, Dub FX etc.
În 2012, e aşteptat primul release pe vinyl (Octombrie) în ediţie limitată + la început de 2013, un LP.

FLESH RODEO | RO | Alternative Rock | Metal

O trupă de metal-alternative cu sediul în Bucureşti, urcă pentru prima oară pe scenă în 2011, după aproape 3 ani de repetiții şi schimbări de membri. Ca şi influențe muzicale, baieții îi menționează pe Tool, Korn, Alice in Chains – nu toate fiind influențe neapărat directe.

 

Un eveniment organizat de Ghost Town și YaZee