Trance Cultural Performance.

Sanzienele Urbane au renascut din cenusa propriei calatorii Au pornit din apropierea granitei cu Iranul imbarcati in 2 vehicule, au avut un accident de motor depasind Istanbulul. Fatalitate, tribulatii si suspans, din fericire nimeni nu a fost ranit, unul dintre vehicule a trebuit sacrificat pe altarul calatoriei. Dupa peripetii in imprevizibilul stil al drumurilor balcanice, palpitantul joc al Sanzienelor Urbane si Compania Serpart au sosit in sfirsit la Bucuresti.

Cooperativa de Antropologie Teatrala & Centrul Anthropoesis, Kaoos si Lente Cafe prezinta “Sanziene Urbane Revival. TranceCultural Performance”, o aventura teatral-muzicala in deschiderea Zilelor Antropologiei Teatrale – “Bucurestiul – Teatrul nostru cel de toate zilele”, 5-7 Iulie, constind intr-un ansamblu de ateliere, dezbateri si performari experimentale dedicate Bucurestiului ca Teatru. Sanzienele Urbane, aminate si animate simbolic, vor introduce publicului performeri si muzicieni din Franta, Austria, Maroc care vor initia impreuna cu artisti autohtoni o seara magica consacrata happening-ului experimental sub semnul interactiunilor teatral-muzicale. In peisajul cultural bucurestean ne vom bucura in premiera de prezenta Companiei Serpart, exploratoare pluridisciplinara a teatrului calator si a muzicii fusion.

Cei care vor sa se intilneasca cu artistii peripatetici, indigeni sau pasionati de interactiuni creative sint asteptati in locatia cafenelei Lente, pe strada Arcului, nr.8 (in spatele bisericii Armenesti), Marti, 26 iunie, ora 20.00 pentru a ne delecta cu momentul ritualic al Sanzienelor Urbane, reimaginat intr-un performance teatral-muzical dedicat Bucurestiului si interactiunilor transculturale. Together! It’s natural, it’s cultural, it’s possible Dare&share