Advice vrea să te găsească. Pe tine, pe voluntarul ideal. Cel care nu scapă de creativitate oriunde ar merge. Cel care pune pasiune în orice ar face. Cel care își ia munca în serios la orice oră. Care știe să împace voluntariatul cu facultatea, creativitatea cu responsabilitatea, distracția cu respectarea deadline-urilor. Care își dorește să intre în industria creativă.

Încă nu știi dacă tu ne cauți? Atunci hai să îți povestim puțin despre noi. Vrem să fim rampa ta de lansare. Vrem să îți oferim locul potrivit, contextul perfect și mijloacele necesare pentru ca tu să devii următorul practician în industria creativă. Indiferent că este vorba de publicitate, PR, marketing, strategie. Nu contează. Îți construiești drumul către orice domeniu.

Vrem să îți arătăm că spiritul creativ este asul tău din mânecă. Nu ține cont de sectorul în care lucrezi. La noi, nu ține cont nici de departament. PR&Media, Creative Department, Sales, Human Resources, Web Development – pe oricare l-ai alege, în oricare te-ai potrivi, vei lucra în echipă. Creativ și responsabil. Cu pasiune.

Dacă ți-a plăcut ce ai citit, noi zicem să nu te oprești. Cunoaște-ne. Online. Intră pe site-ul nostru, www.advicestudents.ro, și află mai multe despre noi. Sau offline. Vino joi, 13 octombrie, în Kulturahaus, la Conferința Advice. Împrietenește-te cu noua noastră identitate. Vezi ce ne propunem, în ce valori credem, ce proiecte derulăm, ce căutăm la noii recruți.

Acum că ne-ai găsit și tu, trage-ne de mânecă și spune-ne că vrei să intri în echipă. Downloadează formularul de înscriere de pe site, completează-l și trimite-l până pe 16 octombrie, pe adresa [email protected]. Ne convingi și în etapa interviurilor că ești ce căutăm, și ajungi direct în perioada de probă. Avem timp trei săptămâni să vedem dacă ne potrivim.

Advice te caută. Hai în echipă!