Organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte a început sesiunea de recrutare pentru anul 2011-2012 și este în căutare de tineri cu pasiuni diverse, cărora le ofera cadrul potrivit pentru a le dezvolta.

VIP România se adresează studenților din București, de anul I, II, III sau anul I de masterat, care vor să se dezvolte personal și profesional. Formularul de aplicare, alături de alte informații despre organizație și adresa de contact, se găsesc pe www.vipromania.ro . Deadline-ul de aplicare este 19 octombrie.

Pentru cei care vor să cunoască organizația pe viu, membrii VIP sunt de găsit între 3-19 octombrie la standul din ASE, clădirea Mihai Eminescu, precum și la conferințele de promovare din ASE, marți 11 octombrie ora 15:00 sala 2013, Clădirea Virgil Madgearu și din Universitatea Politehnica, miercuri, 12 octombrie, ora 14:00, sala 015 a corpului AN din campusul universității. Studenții sunt așteptați în același timp la Movie Night și VIP Party, data și locația acestora urmând a fi comunicate ulterior.

Începand cu acest an, VIP România are patru comunități destinate oamenilor cu pasiuni diferite: Business Club – pentru   pentru pasionații de antreprenoriat, Leadership Development – incubatorul de idei, Econosofia – pentru cei interesați de macroeconomie și International Affairs – pentru studenții interesați de interculturalitate și geopolitică. Proiectele organizate de VIP (aproximativ zece în fiecare an) au teme foarte variate, de la dezvoltare personală, investiții, marketing, grafică, cercetare, geopolitică, macroeconomie, până la cultura contemporană sau antreprenoriat.

Voluntari pentru Idei și Proiecte încurajeaza de 13 ani studenții cu potențial și initiațivele lor, din dorința de ajuta la dezvoltarea și formarea lor ca viitori lideri.