Expoziția Variații stilistice. Spirit. Natură. Atelier, pe care o vernisăm în mediul online – facebook, vineri 21 mai 2021, este inclusă în amplul program de promovare a specializărilor Facultății de Arte Vizuale și Design, Zilele Portilor Deschise. Prin acest demers, cei interesați pot să descopere oportunitățile de studii și de perspectivele unei cariere în domeniul artelor vizuale, pe care le oferă facultatea noastră.

Proiectul expozițional propus se încadrează în structura procesului de formare și exprimare artistică a studenților din anul I și II de la specializarea Pedagogia Artei, realizând o interdependență dintre pluralitatea tehnicilor, viziunilor și stilurilor plastice, mizând pe încărcatura mesajului analitic/ emoțional.

Expoziția Variații stilistice. Spirit. Natură. Atelier nu are o temă impusă, ideea fiind aceia de a încuraja studenții să realizeze o introspecție a proprii personalități și să transpună estetic conceptul creator, corelat cu notele expresive ale fiecăruia în parte.  Astfel, lucrările prezentate reprezintă o interferență dintre propriile opțiuni plastice și tehnice și sinceritatea discursului emoțional.

Expun studenții: Ana Alexoaie–Conache, Daniela Ciobotariu, Ionela Chiru, Daniela Dobreanu, Mihaela Giurgică, Alexandru Hrițcu, Georgiana Macovei, Nicoleta Macovei, Diana Mînzat, Antonia Prichici, Mihaela Rădeanu, Sabrina Rădeanu, Magda Rusu, Daniela Stan, Andreea Suceveanu.

Coordonator proiect: Cadru didactic asociat dr. Mirela Ştefănescu

Promovare media: Prof. Carmen Sîrbu