20 de minute de celebritate, octombrie 2019

Ascultă aici:

Ştefan Teișanu este un antreprenor cultural interesat de dezvoltarea orașelor.

Este director al Centrului Cultural Clujean, ONG de cultură și dezvoltare urbană care are ca membri 95 de organizații și instituții culturale, universități, cluburi și clustere de afaceri, asociații ale societății civile, administrația locală și județeană și care este reponsabilă de un vast program cultural pentru dezvoltarea Clujului și a regiunii.

A fondat Asociația Fapte, organizatoare a festivalului Jazz in the Park și a altor evenimente culturale cu impact în comunitate, și Asociația Nord, organizație de dezvoltare comunitară înfiinţată la Darabani, oraşul său natal din Moldova. A fost președinte al AISEC Cluj-Napoca și a pus bazele filialei locale a Junior Chamber International. În 2008 JA-YE Europe l-a numit „Tânărul Antreprenor al Anului în România”, pentru ca în același semestru organizația sa să dea faliment. De atunci și până azi nu a mai adunat nici premii și nici falimente semnificative.

Crezul său personal este că oamenii pot fi ceea ce îşi doresc să fie.

////

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro început în 2012, este o emisiune despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.