Cornel lazia  / Horizon Tales

Intr-o lume dominata de viteza si de schimbari rapide, orice situatie si motiv ce ne poate face sa ne oprim si sa examinam momentul este un exercitiu perfect de reconectare la un nivel esential al perceptiei .

Folosind orizontul ca un pretext si subtext in acelasi timp, imaginile din expozitie, au ca baza linia de intalnire intre pamant,apa si cer, ne aduc in contact cu reprezentari palbabile ale infinitului si a nemarginirii.

Aceasta linie este liantul pt o multitudine de stari,ce constituie inceputuri de povesti ce asteapta sa fie scrise, de noi departari ce asteapta sa fie descoperite si explorate zi de zi .

Sergiu Grapa / Alchimii onirice

Expoziția este intitulată “ Alchimii onirice” și cuprinde 14 lucrari de grafica realizate in tehnici mixte de tuș, acrilic și ulei pe hartie, cât și tehnici digitale printate pe pânză.

Temele abordate sunt diverse, predominante fiind aspecte ale existentei si condiției umane,  relaționarea simbolurilor si metaforelor, ce se manifestă in cadre cu amprentă onirică, halucinantă, intr-o interpretare personală.

Compozițiile  se prezintă ca niște cadre ale unui film al subconștientului ce nu surprinde instantanee ale constiinței ci mai cu seamă o derulare fragmentată a imaginației, a unor construcții mentale, cu o marjă generoasă de relativitate, compacte in spațiu definit, așteptând un link către conștient.

Art Yourself Gallery – Bd. Dacia 51, etaj 1 /[email protected]  / www.artyourselfgallery.ro /021 222 98 77