Stagiunea “Sunetul Muzicii” ediția a X-a de la Castelul Peleș și Mogoșoaia Clasic Fest ediția a VII-a, eveniment organizat la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, vor avea un numitor comun: recitalul exceptional al Cvartetului cu pian “Caudella”.

Recitalul de la Sinaia, organizat de Muzeul Național Peleș, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România va avea loc sâmbătă 14 aprilie 2018, de la ora 16, iar cel de la Palatul de la Mogoșoaia, organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești și Asociația Pro Valores, se va desfășura duminică 15 aprilie 2018, de la ora 12.

Cvartetul cu pian “Caudella” este laureat al Concursului „Drumul spre celebritate”, iar în cele două spații istorice, va propune iubitorilor artei sunetelor doua creații mozartiene de mare dificultate.

Cvartetul cu pian “Caudella” este un exceptional ansamblu, format la clasa maestrului Constantin Stanciu, de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si care a cucerit laurii mai multor competitii. Violonista Ana-Maria Fotache, violista Loredana Apetrei, violoncelistul Florin Burlacu și pianistulDragos Andrei Cantea, în prezent se perfecționează în diferite centre universitare din Europa: Bolzano, Iași, Oslo, Viena.

Activitatea concertistică a formației a cuprins până în prezent și participări la Festivalul Studențesc de Muzică de Cameră de la Brașov (decembrie 2015 și 2016), la Academia ICon Arts de la Roma, Italia (august 2016), fiind invitați și în stagiunea de marți seară a Filarmonicii „George Enescu” de la Ateneul Român din București (decembrie 2016).

Accesul se face pe baza de invitatie, care poate fi obținută scriind pe adresa:[email protected]

Amănunte pe: www.asociatiaprovalores.ro

Organizatori Mogoșoaia Clasic Fest: Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului și Asociaţia Culturală “Pro Valores”.

Organizatori Stagiunea “Sunetul Muzicii”: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă” şi Muzeul Naţional Peleş

Parteneri Stagiunea “Sunetul Muzicii”: Banca Transilvania, ExcesMusic şi Asociaţia Pro Valores.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Enjoy TV, Observator cultural, Radio Trinitas, Calendar evenimente, Roportal.ro, onlinegallery.ro, JurnalMM.ro, Capital cultural, Agentia de carte, România pozitivă, Bucureşteni.ro, Romania pozitivă, Artindex, Historia, Modernism, DCNews, Bucharest Cultural Events, UZP.