Ecstatic Dance Cluj-Napoca
Spiralling

Despre Ecstatic Dance Cluj-Napoca:

Ecstatic Dance este o cu totul altfel de petrecere, un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, în timpul căruia nu se vorbește, iar consumul de alcool, tutun și droguri este interzis.

Corpul devine un instrument de comunicare, dansul si mișcările spontane având rolul de a manifesta trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance Cluj-Napoca este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Deschide-ți simțurile și vino să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la lumea ta interioara, la trăiri și emoții la care poate nu ai tot timpul acces sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare. Pe parcusul celor două ore de dans ecstatic, muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii având rolul de a facilita experimentarea unei game largi de sentimente și senzații.

Evenimentul se desfășoară într-un cadru primitor care te încurajează să explorezi, să te joci și să te descoperi pe tine și pe ceilalți, dansând singur, cu grupul sau doar privind.

IMPORTANT: Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

 

Programul serii:

18:00 Doors open

18:15 – 19:00 Body warm-up

Opening circle

19:15 – 21:15 Ecstatic Dance / A musical journey by DJ Dex

21:15 – 21:45 Cool down

Closing circle

 

Nu este nevoie de experiență în dans.

Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.

Să îți aduci haine comode și nu uita de apă! 🙂

 

Data: Vineri, 23 martie, ora 18:00

Locație: Urania Palace, Strada Horea nr. 4

Suport: 40 RON

 

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa te rugăm să completezi formularul disponibil aici:

https://goo.gl/forms/9mDPcvUOOWzYYWQF2

 

Mai multe informații și noutăți despre eveniment se pot găsi la acest link:

Ecstatic Dance Cluj-Napoca | Spiralling