15743
Tara von Neudorf

10 decembrie – 25 ianuarie 2016

Solo show
@Mobius Gallery
Str. D. I. Mendeleev nr. 2, București

Vernisaj: 10 decembrie 2016
FB event: www.facebook.com/events/1686837521603492/

Tara von Neudorf este un artist român a cărei analiză a evenimentelor globale subliminează mesaje despre umanitate într-o formă grafică particulară.

Lucrările prezentate în expoziția personală din galeria Mobius potențează un tip de reflecție în oglindă a unei lumi devorată de propriul  interes, pierdută în interpretarea principiilor și credințelor care devin mai importante decât creatorii lor.

Tara von Neudorf percepe istoria ca un aranjament repetitiv afectat de un conflict interminabil. El sugerează că viaţa e mai acceptabilă din punct de vedere social dacă oamenii sunt luaţi așa cum ar dori să fie și nu așa cum, probabil, sunt.

Interesul devine major pentru investigațiile pe care Tara von Neudorf le întreprinde și pentru concluziile sale adaptative.

Decodarea 15743 este provocativă. Poate și mai important este viitorul, acțiunea și reacțiunea.

Tara von Neudorf a fost expus în numeroase spații precum Berlin (Galerie Kai Hilgemann), Vienna (Strabag Artlounge), Cracov (International Cultural Centre), Leeuwarden (Noordelijk Film), Moscow (Triumph Gallery) and Sibiu (Brukenthal Museum). !n 2012 a primit premul Strabag International Art Award. Trăiește și locuiește la București, Sibiu și Cluj.

Mobius Gallery este un spațiu dedicat dezvoltării unei platforme internaționale pentru artiștii din Europa de Est, investește în promovarea lucrărilor acestora și dorește să creeze mecanisme transnaționale pentru profesioniștii a căror experiență și cunoaștere poate fi un impuls pentru aprecierea vibrantei zone de artă din Estul Europei.

www.mobius-gallery.com

Mobius Gallery ‎15743, a solo show of Tara von Neudorf