Luna februarie 2015 este sărbătorită la Dimișcă Studio/Gallery printr-o expoziție colectivă alcătuită din lucrări ce au ca temă dragostea. Expoziția va fi deschisă toată luna februarie la sediul galeriei din incinta Teatrului Țăndărică, București.

Dragoste - Dimisca Gallery

Câte nuanțe are dragostea și din ce este făcută? O vedem toți la fel, sau fiecare are propria lui dragoste? Fie că vorbim despre dragostea de cuplu, iubirea din familie, portretul femeii din vis sau ipostaze ale cuplului primordial Adam și Eva, pereții din Dimișcă Studio/Gallery s-au transformat în suport pentru povești cu și despre iubire.

Toate lucrările din expoziție se încadrează în curentul Outsider Art și Hiperrealism. Participă artiști atât din România, cât și din Franța: Laurențiu Dimișcă, Parasca Agape, Mimi Revencu, Petre Petrescu, Eva Cerbu, Vassalo, Sissi, Atek, Mircea Romanescu, Poncon, Smolek, Carel, Maria Mete, Blondine, Bogdan Enache, Mădălina Dina, Angela Szabo, Kara Eduard, Ciprian Istrate, Irina Irimescu, Aida Coloraida, Karianne kBoo, Alexandra Pașca, Lajameux, Vinay Michelle, Mihai Agape, Aurel Cogealac, Alexandra Zachi.

Conceptul de Outsider Art Fashion este și el molipsit de iubire – pentru iubitorii de artă purtabilă, Laurențiu Dimișcă a scos o nouă colecție de tricouri printate cu tablouri cu tematică

Despre Dimișcă Studio/Gallery: Fondată în 2008 de către artistul Laurențiu Dimișcă, Dimișcă Gallery este un spațiu destinat promovării artiștilor naționali și internaționali care fac parte din mișcarea Outsider Art. Galeria este vizibilă la nivel internațional, cu participări la expoziții în Europa, SUA, America de Sud. Mereu în căutare de nume noi, galeria are deja un portofoliu de 100 de artiști, ale căror opere le puteți admira în București, strada General Eremia Grigorescu, nr. 24, în incinta Teatrului Țăndărică.

Program: Miercuri – Vineri, 11:00 – 19:00