Prezenţa trupelor mari şi a muzicii de calitate la malul Dunării a devenit o tradiţie în ultimii 5 ani. Pasiunea pentru muzică, dorinţa de live a publicului din Galaţi şi Brăila şi o locaţie perfectă pentru un concert maraton sunt ingredientele care au generat evenimentul din 21 martie 2015.

Denumit simplu după locul de desfăşurare – „Live l’Ambasador”, concertul din martie aduce în faţa publicului cele mai titrate şi active trupe din rock-ul alternative romanesc: Alternosfera, Omul cu Şobolani şi Luna Amară dar şi exponenţi locali ai distracţiei de calitate: Over Band şi Liviu Stoica (rezident Daily Pub).

LIVE L'AMBASADOR - GALATI

Seara de sâmbătă, 21 martie 2014, înseamnă un eveniment memorabil într-un loc poate prea puţin solicitat de concertele live dar foarte potrivit: Cortul Music Arena situat lângă Restaurantul Ambasador din Grădina Publică Galaţi.

Preţul unui bilet este de 40 lei. Pentru informaţii şi rezervări: 0740.389.205.

Organizator: Weekend Events

Partener media principal: Rock FM

Parteneri media: Zile şi Nopţi, Revista Explore

Alternosfera

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate şi puternice trupe ale ultimilor ani. Deşi din Republica Moldova, Alternosfera domină topurile muzicale din România, iar numărul de fani prezenţi de fiecare dată la concerte au scos trupă din zona underground.

„Spre radare o-ntrebare

Câte lacrimi fac o mare

Toarnă-mi sare-n capilare

Zodia mi-e condamnare”

www.facebookcom/alternosfera

Omul cu şobolani

Prezenţa OCS la Galaţi e strâns legată de Turneul Baloane de Săpun care include concerte live în principalele oraşe din ţara (Cluj, Timişoara, Braşov, Constantă). Ultimul extras de pe albumul “Marea Căutare”, piesa Baloane de săpun beneficiază de un nou videoclip de unde şi denumirea turneului OCS din această primăvară. Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cel mai încărcat şi variat din ultimii ani. Anul a fost încheiat cu un concert memorabil în deschiderea recitalului Jack White, celebrul guitarist american.

”Te rog să îmi scrii
Te rog să mai vii
Să m-anunţi când şi cum,
Fac baloane de săpun…”

www.facebook.com/omulcusobolanii

Lună Amară

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversata apariţie muzicală a scenei rock romaneşti din anii 2000 încoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice tranşante, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a apărut pe prima pagină a mai multor cotidiene naţionale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct pe postul naţional de televiziune.

„N-ai cum să laşi cum să uiţi

totul în noapte

oricât ţi-ar părea de uşor

stinge o stea – şi rămâi pe sub pleoape

stinge şi luna amar cu un nor”

https://www.facebook.com/LunaAmaraBand

Over Band

“Over Band” înseamnă 4 muzicieni experimentaţi, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri ce acoperă segmentul “rock-blues”. Originile trupei datează din 2005 însă după câteva schimbări de componenţă şi nume,din septembrie 2006 se numesc “OVER”. De atunci au cântat în diverse cluburi de profil din ţară şi străinătate bifând şi câteva festivaluri de renume..

…Nu e important “de ce Over”,
nu contează de unde vin şi ce-i motivează.
Important e că trupă “Over” începe spectacolul odată…
şi îl termină, împreună cu publicul,de mai multe ori…!!!

https://www.facebook.com/trupa.over

Liviu Stoica

A început în 2006, dintr-o întâmplare fericită în cele din urmă, în timp ce testa în joacă câteva echipamente muzicale într-un pub. De atunci stilul unic care a avut ca nucleu elementul surpriză, a fost purtat atât în pub-uri locale cât şi în pub-uri din ţară. Mixând funk, rock, pop, electro cu muzica româneasca veche a atras cu uşurinţă atenţia unui public specific, educat cultural, orientat spre experienţe şi senzaţii noi, de bun simţ. De 5 ani este DJ rezident în Daily Pub Galaţi.

Slogan : Evenimente de bun simţ.

https://www.facebook.com/MC.Liviu.Stoica