Cockaigne_coperta numarul 4 Printesa Lia in Cockaigne 04, pictorial de Alex GalmeanuNoua ediție a revistei online Cockaigne a fost lansată. Vedeta acestui număr este Prințesa Lia a României alături de care echipa a călătorit în timp, în plină eră barocă.

Pictorialul “The Triumph of Baroque”, realizat de Alex Gâlmeanu (fotografie), Laszlo Forray (concept și art direction), Ovidiu Buta (styling), Dana Argeșan (make-up) și Florin Noje (hair styling) interpretează lucrări majore semnate de Rembrandt, Rubens sau Velazquez, iluștri pictori din secolul al XVII-lea. Prințesa Lia a României, o apariție demnă și autoritară, proiectează o imagine plină de grandoare într-un decor exuberant.

Aventura imagistică din noul număr surprinde gesturi și stări aparent normale, dar pline de mister și neprevăzut. Adrian Anechitoaie urmărește doi membri tineri ai unei comunităti amish, Barna Nemethi sondează țărmuri și tărâmuri suprarealiste folosind tehnica colajului, Cristian Niculae și Dan Nichitiu semnează un pictorial dedicat celei mai noi colecții a designer-ului Laura Firefly iar Cosmin Gogu ne poartă într-o lume plină de ființe eterice, într-o ambianță acaparatoare.

Interviurile din acest număr îi au în prim plan pe muzicienii de la Hot Casandra și pe actorul Istvan Teglas.

Al  patrulea număr al revistei Cockaigne poate fi răsfoit pe www.cockaigne.ro.

____________

Cockaigne este o revistă alternativă de fashion cu imagini, stări și gânduri nefiltrate.

www.cockaigne.ro