4 ani de paspartu4 ani de Paspartu!

Asociația Paspartu celebrează 4 ani în care a creat legături și a prilejuit întâlniri între artiștii și publicul din spațiul cultural românesc.

Vineri, 21 martie, la Fratelli Espresso Bar, începând cu orele 20.00, Asociația Paspartu sărbătorește patru ani de viață ale ideilor în care crede: revista Arte&Meserii, care, în curând, va îmbrăca altă formă și va trece la un nou nivel, Carte peste Carte, care a strâns, în 2013, peste 5000 de cărți pentru instituții publice private de un fond de carte corespunzător, și mult îndrăgitele noastre reuniuni muzical-nocture, clasicele Pasparty-uri.

Vă așteptăm vineri să ne bucurăm împreună, la fel ca și până acum – într-un loc drag nouă, Fratelli Espresso Bar, reper central pentru arta independentă a Bucureștiului, cu muzică, voie bună și o priveliște pe măsură!

Doru Trăscău, vocalul și liderul trupelor AB4 și The Mono Jacks, deschide seara cu o reprezentație acustică solo, cu prezență obligatorie pentru fani, dar și pentru necunoscători – emoțiile și versurile pieselor compuse de Doru, “Come Back Girl”, “Gândurile” sau “Woman” sunt mai mult decât copleșitoare și promit un fredonat sincer chiar și de cei care le vor asculta pentru prima oară.

Pe scenă va urca apoi Moebius, una dintre cele mai bune trupe debutante ale anului 2013 și totodată unul dintre motivele de mândrie ale Paspartu – Andrei Țîrcă (percuție) este unul din membrii fondatori ai asociației și om de bază în redacția rAM. Formația bucureșteană de indie rock psihedelic a reușit să atragă atenția în mai puțin de un an de la primul concert, în luna februarie fiind prezenți pe scena GuerriLive, alături de Bogdan Șerban, care apare și în clipul piesei “Kailash”, de curând lansat.

După acordurile înfocate ale lui Doru și Moebius, atmosfera va fi întreținută de BICA. Producător – dj cu un apetit uriaș pentru tot ceea ce înseamnă muzica disco, funk și house, el este cunoscut pentru colaborarea cu echipa de la Nicecream.fm, unde în diferite formule estivale și cămăși înflorate aduce beat-uri eclectice și cocktailuri nutritive de groove în cluburile bucureștene.

În tot acest timp, veți putea admira și contempla expoziția de fotografie a lui Dragoș Mălăescu.

Student la medicină și pasionat de fotografie, Dragoș este atras de necunoscutul naturii. Accentele horror – noir  ale imaginilor surprinse în cadrele sale oferă privitorilor senzații stranii și pornesc de la propria sa atracție față de materialități și transformări.

Ideea ce a aparţinut iniţial doar unor prieteni animați de convingerea că arta și cultura nu trebuie să lipsească din regimul unei vieți sănătoase  îşi îndeplineşte misiunea an de an, de patru ani: promovarea artei în toate formele ei, punând accentul pe artiști și pe poveștile lor diferite și inspiraționale. Proiectul Paspartu a fost și rămâne o inițiativă deschisă oricui are doza necesară de naivitate și voință să creadă și asă încerce să schimbe lucrurile în mai bine.

Evenimentul începe la orele 20.00, iar accesul este liber.

Pentru mai multe detalii, urmăriţi site-ul asociaţiei www.asociatiapaspartu.ro, paginadeFacebookPaspartu și cea a evenimentului!