Neil Hollander – Baba photos  partea a II -a

Neil Hollander este fotograf american din Davis, California. In 1969 a absolvit Oklahoma University, apoi in 1976 Academia de Politie, urmata de master in Administratie Publica. A lucrat in sistemul Penitenciar si apoi in Criminalistica,  “deputy sheriff”.  In 1980 s-a mutat in New Mexico USA, unde a fost capitan in Academia de Politie. Acum, la pensie,  dupa o experienta de 33 ani  si ca fotograf, tine cursuri de fotografie cu elevi din Devis. 

In urma unei corespondente pe e-mail inceputa in 2004, Neil Hollander mi-a  mai trimis recent, prin posta, o cutie cu fotografii din arhiva personala. La fel ca si cele de acum un an, in cutie sunt  fotografii alb – negru si color, cu imagini din San Francisco si Davis, pe spatele carora este scris cu pixul cate o explicatie si pe care le aratam doar in familie, pentru a comemora amintiri dragi.

Am fost impresionat de faptul ca  intr-o lume in care “socializam” pe Internet, de multe ori fara sa ne aratam adevarata identitate, totusi sunt oameni care sunt dispusi sa impartaseasca  aspecte din viata personala si profesionala.