Sâmbătă, 22 decembrie, și Duminică, 23 decembrie, va avea loc târgul celor mai creative cadouri, toate semnate de designeri români.

 

Vine Crăciunul, iar Designist.ro îți pregătește un târg numai cu cadouri fine, toate create în România, de designeri români. “Made in RO – Design românesc de dat în dar” este primul eveniment dintr-o serie dedicată designului și creativității românești, ce va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer și o alternativă românească de daruri creative și speciale.

Prima ediție “Made in RO – Design românesc de dat în dar” va avea loc pe 22 și 23 decembrie, în spațiul La Copac (str. Pitar Moș nr. 23), într-o zonă centrală (aproape de Str. Arthur Verona și Piața Lahovari).

Multe dintre ideile frumoase prezentate pe site-ul designist.ro de-a lungul anului vor fi frumos ambalate la acest târg în sugestii de cadouri fine, speciale, atent selecționate. Piese deco, lămpi, accesorii, decorațiuni de Crăciun, design vestimentar și alte surprize, toate cu semnătură de designer român, pot fi cadoul cu care te vei bucura să pleci acasă sau spre casa celor dragi ție.

“Pe 12.12.2012 se împlinește exact un an de când am lansat site-ul www.designist.ro. Am crescut foarte mult în acest an, am închegat o întreagă comunitate de oameni care creează și consumă design, sub toate formele lui, de la design interior, trecând prin design grafic, până la fashion și bijuterie. Dacă anul trecut pe vremea asta, nu se vorbea prea mult despre design românesc în afară de fashion și bijuterie, iată că și alte zone ale designului sunt acum activate: design de obiect și design grafic. Designist.ro, prin conținutul de calitate, articolele în premieră realizate despre designeri din România a dat tonul multor acțiuni pe zona de design de produs”, declară Elis Popescu și Mădălina Georgescu, cele care coordonează www.designist.ro

Sticker de perete creatie Cai verzi pe pereti

Pernuta creatie .Care_Cutare

Pernuta creatie Ciprian Vrabie

Lampa Terrier creatie By Anca Fetcu

Esarfa creatie Ciprian Vrabie

Colier creatie Atelier 44

Cu ce creatori te vei întâlni pe 22 și 23 decembrie, la târgul “Made in RO – Design românesc de dat în dar”? Pe cei mai mulți îi cunoști deja de pe Designist.ro. Alții vor apărea în premieră, iar în ambele cazuri vei face cunoștință cu noutățile pe care ei ți le-au pregătit cu această ocazie. Ca să dezvăluim doar o parte dintre oamenii frumoși care acum pregătesc decorațiuni și accesorii pentru noi toți, îi numim pe: Ciprian VrabieAnca Fetcu.care?CutareRaluca ArnăutuLightsquareCai verzi pe pereți11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44Alexe PopescuCuzinaAlin Teglaș, Una ca Luna etc.

Haideți să întâmpinăm Crăciunul în jurul marelui Copac, cu povești și cadouri de spiță nobilă, românească și oameni faini tare și fini cât cuprinde!

 

Locație: La Copac, str. Pitar Moș nr. 23

Facebook event: https://www.facebook.com/events/522544617763445/

 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Igloo, BeWhere, Zeppelin, Decât o revistă, ELLE Decoration, Mixtopia.ro, Totuldespremame.ro, B365.ro, , modernism.ro, metropotam.ro, hipmag.ro, gingergroup.ro, orasulm.eu, cooperativaurbana.ro, neaparat.ro, bookaholic.ro

 

Persoane de contact, pentru mai multe informații:

Elis Popescu – [email protected]
Mădălina Georgescu – [email protected]

 

——————————

Despre DESIGNIST.RO

Designist.ro este cel mai proaspăt website din România care îți prezintă design, arhitectură, trend-uri, lifestyle, branduri locale și internaționale – tot ce te inspiră în materie de design. Este un concentrat de idei fine care vine să completeze o zonă mai puțin explorată din media online românească și să promoveze în primul rând creatorii români, pentru că multe idei frumoase vin din România, însă prea puțină lume le cunoaște. Designist.ro își propune să educe gusturi, să încurajeze inițiative și să ofere o alternativă posibilă în peisajul românesc. Dă deoparte formula “la noi nu se poate”, pentru că au început deja să se întâmple lucruri care demonstrează exact contrariul. www.designist.ro