Timp de un an si jumatate, proiectul “Conexiuni prin arta “a fost prezentat publicului prin mai mult de 30 de expozitii, organizate  in diverse locatii din Bucuresti. Incepand cu luna octombrie a anului trecut, grupul Danaartgallery, sustinut de Teatrul Odeon, a propus un alt proiect, care a devenit cunoscut si s-a bucurat de apreciere atat din partea spectatorilor de teatru cat si celor care viziteaza spatiul galeriei Odeon pentru a admira lucrarile artistilor care s-au alaturat grupului. Pentru acest sfarsit de an Danaartgallery propune iubtorilor de arta o noua expozitie .

“Sub acest titlu misterios “Graphic Poetry”-care face ca expoziţia propusă de DanaArtGallery să penduleze seducător în imaginaţia noastră între poezie şi vizual- plasticienii participanţi se confruntă fără îndoială, fiecare în parte, cu temele preferate. Funcţionează pentru toţi o atracţie irezistibilă pentru natură, care capătă câteodată nuanţat, alteori tranşant, aspecte diferite de la un artist la altul. De la propriul chip, la peisaje, de la imaginar la fantastic, de la poveste la declamaţie, demersurile artiştilor expozanţi nu se zdruncină unul pe altul ci ne permit să le acceptăm ca vecinătăţi posibile şi chiar constructive ’’

Roxana Păsculescu

In cadrul expozitiei ce va putea fi deschisa publicului la Galeria Odeon, organizata in foaierul salii Studio a Teatrului Odeon din Calea Victoriei 40-42 in perioada 5 dec – 22 dec 2012, veti putea admira lucrarile artistilor :

 

Mirela Bichigeanu

Florin Ghebosu

Daniela Zbarcea

Eugen Vasile Iovan

Bogdana Contraș

Cornelia Gherlan

Gabriela Aniței

Andreia Ioana Cișmașiu

Matei Agachi

 

Vernisajul va avea loc in data de 12 decembrie incepand cu ora 18.30