Incepand cu 1 Decembrie, Galeria Kunstbarkeiten din Graz – Austria gazduieste si propune publicului austriac o serie de obiecte create de designeri romani.

Astfel, cele mai recente colectii de portelanuri pictate manual de la Wagner Arte Frumoase si Povesti –  “Heraldica”, “Ghirlande din gradina mea”, “Peisaj fantastic in alb si negru”, “Dealuri de aur” , “Spargatorul de nuci”, “Poveste cu Tarot” si “Gradina cu giuvaere – bijuterii de seara si de gala” se regasesc acum in galeria de la Graz.

Odata cu aceasta, casa Wagner propune in Austria si obiectele din seria “Photophore” – lampi- fantezie, create si produse in Romania si dispuse in  forme insolite, prin suprapunere a diverse accesorii de ceai si cafea din portelan.

De asemenea, designerul Anca Fetcu propune in Austria o serie de obiecte de iluminat – lampi din colectiile Terrier, Kiss Me sau Dripping Light.

“Am avut un feedback foarte bun la lansarea galeriei din Graz. Publicul austriac a apreciat obiectele romanesti si speram sa putem lansa produse si pe alte piete externe”, spune designerul Anca Fetcu.

Inaugurata pe 1 Decembrie 2012, Galeria Kunstbarkeiten promoveaza interculturalitatea romano-austriaca prin artisti si designeri romani si austrieci. Alaturi de designerii de obiect, in galerie se regasesc si lucrari ale unor artisti plastici romani.

 

Pagina de Facebook a Galeriei Kunstbarkeiten:

http://www.facebook.com/pages/Kunstbarkeiten/503073299727178

Contact Wagner Arte Frumoase si Povesti:
[email protected]

Contact Anca Fetcu:
[email protected]

                                                                                             

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

www.bucharestdesigncenter.org