NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR / NAG

30 SEPTEMBRIE – 02 OCTOMBRIE 2022

București, Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș

În acest weekend vă așteptăm la o nouă ediție a celui mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din România – Noaptea Albă a Galeriilor /NAG.

Aflat la a șaisprezecea ediție în București și a șasea ediție la nivel național, NAG reunește în programul său din acest an douăsprezece orașe și peste optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artist, centre culturale și muzee. Publicul larg este așteptat în București, Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș pentru a descoperi cele mai inedite spații dedicate culturii contemporane din orașul lui.

Programul oficial de vizitare al NAG este cuprins pe durata sfârșitului de săptămână 30 septembrie – 02 octombrie între orele 18:00 – 00:00.
Pentru programul specific fiecărei locații vă rugăm să consultați informațiile de pe www.noapteagaleriilor.ro și paginile de eveniment ale fiecărui oraș în parte.

Această ediție a Nopții Albe a Galeriilor dorește să tragă un semnal de alarmă față de autorități, fiind deloc finanțată de către acestea în ciuda menționării acestui eveniment în strategiile culturale ale orașului București sau în alte studii care îl apreciază ca fiind unul dintre cele mai relevante evenimente dedicate culturii contemporane din România.

NAG 2022 nu ar fi avut loc fără susținerea și implicarea tuturor participanților la acest program și dorim pe această cale să le mulțumim pentru tot ajutorul.

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment inițiat în 2007 de către Asociația Ephemair și organizat în alte orașe de partenerii locali ai rețelei NAG Național.

Mai multe detalii despre programul NAG2022 puteți afla pe pagina web NAG www.noapteagaleriilor.ro, pagina de Facebook sau Instagram.