Modernism.ro, una dintre cele mai importante publicații online de artă contemporană din România, a susținut și susține activitatea profesională a domnului Horia Roman Patapievici în cadrul Institutului Cultural Român și activitatea rețelei ICR în București și străinătate.

Condamnăm ordonanța de urgență privind trecerea instituției ICR în funcționarea Senatului (i.e. politizarea structurilor administrative ICR) și campania de denigrare mincinoasă lansată de reprezentanții USL privind funcționarea administrativă și programările culturale ale rețelei ICR.

Susținem toate demersurile individuale sau colective de reacție la această cauză.

Pentru mediul cultural în care activează Modernism.ro ICR este cel mai viu model de bune practici în managementul cultural și artistic și este cel care a inspirat, de-a lungul ultimilor 7 ani, o atitudine profesionistă și consistentă prin programele și produsele pe care le-au realizat și le realizează.

Modernism.ro are 150.000 afișări lunare și 80.000 de vizitatori unici lunari, 9.780 de fani pe Facebook și 1.000 de Twitter followers, 2.500 abonați la newsletter. Modernism.ro promovează arta și cultura contemporană românească (în țară și în străinătate) și internațională.

Urmărește Miscarea Papioanelor aici.

Echipa și comunitatea Modernism.ro reprezentată de cititori și contributori

Echipa Modernism.ro
Editor: Cosmin Năsui
Image & Film Editor: Cristi Farcaș
Web developer: Ciprian Voicu
Photography: Lucian Muntean
Cultural PR: Oana Ioniță

[email protected]