Pe 21 aprilie, la Cărturești sărbătorim muzică de la cap la coadă: de la sintetizatoare la ukulele, de la canțonete la simfonii, de pe ringul de dans până în căști, de la Adele până la Zdob și Zdub.

În zi de sărbătoare, te așteptăm cu rafturile pline de muzici grele și discuri la prețuri ușoare. De Record Store Day vom “coafa”prețurile la toată oferta de muzica din librării, așa cum se cuvine la ocazii speciale!

Sărbătorește Record Store Day plecând acasă cu o sacoșa plină cu nostalgii, noutăți și, de ce nu, mici plăceri vinovate.

P.S: am verificat prognoză meteo și n-ai nicio scuză să rămâi acasă  🙂

Ce este Record Store Day?

Un mod de a celebra cultura din jurul a peste 700 de magazine independente de muzică din SUA și multe altele din întreagă lume.

Ziua în care magazinele de muzică, casele de discuri și artiștii își unesc eforturile pentru a sărbători muzică. Vinyluri, ediții speciale și produse promoționale sunt produse special pentru ziua respectivă sute de artiști de peste tot în lume au apariții speciale și show-uri live cu această ocazie. “Festivitatile” includ reprezentații live, petreceri, meet & greets cu artiști, body painting și multe altele

Pe 19 aprilie 2008, Metallica a dat startul oficial pentru Record Store Day la Rasputin Music în Sân Francisco și de atunci, această zi este sărbătorită în fiecare an în a treia sâmbătă din luna Aprilie.