Cătălin Popa anunţă ultima cifra rotundă a proiectului său: 300

Lansat pe 11 iunie 2011, proiectul online 366dsn.ro a creat zi de zi, cu fiecare desen, un spațiu al imaginației vii, al căutării semnificațiilor inedite, al experimentării noilor tehnologii în maniere originale. O declarație unilaterală de creativitate în desen, dar multilaterală prin includerea în proiect a fotografiei, poeziei, prozei, aforismului.

299dsn

299dsn

Aniversarea a 300 de desene lasă în urmă o lume de povești, cu multiple planuri și fațete, populată de ființe stranii la limita oniricului, de ființe comune în ipostaze ludice, cu situații descrise verbal sau non-verbal, provocând privitorul să iasă din rutina unui limbaj vizual confortabil. Ajunsă aproape de final, povestea imaginată de Cătălin Popa și prietenii săi își continuă drumul, în ambele sensuri. Drumul înainte va descoperi 66 de noi desene; drumul înapoi le va redescoperi pe toate celelalte, până la cel care a dat startul unui an împlinit.

300dsn

300dsn

Despre proiect

366dsn.ro este un album virtual care conţine desene şi fotografii realizate de Cătălin Popa; de asemenea, creaţii literare – în interpretări vizuale proprii – semnate de prieteni apropiaţi acestei idei pe parcursul a 366 de zile.

Cătălin Popa este designer grafic şi artist digital, cu peste 15 ani de activitate.
www.catalinpopa.ro
www.366dsn.ro