Avem placerea de a va invita marti, 15 decembrie 2020, incepand cu orele 16:00 la vernisajul “The first lockdown among insects” Expozitia continua seria de evenimente din cadrul proiectului ETAJ – artist run space, de pe strada George Enescu, nr 43, etaj 1    

Avem placerea de a va invita Marti, 15 decembrie 2020, incepand cu orele 16:00 la vernisajul “The first lockdown among insects” Expozitia continua seria de evenimente din cadrul proiectului ETAJ – artist run space, de pe strada George Enescu, nr 43, etaj 1    

Masa de lucru ia rolul unui acoperiș, aparținând oricărei forme de viață, conștiente sau inconștiente, onorabile, indiferent de planetă, clasă, religie sau specie. Sub masă totul este cunoscut și permis.

Mutabile și lipsite de gen, materialele se transmutează în insecte, fiecare insectă întruchipând un spirit ce poate fi prins oricând în afara zonei de siguranță.

Ovidiu Toader prezintă un fragment intim dintr-un cadru trecut, folosind elemente esențiale și materiale reciclate, precum structura unei mese, bucăți din lemn, pet-uri și diferite ambalaje.

Ovidiu Toader (1991 Brașov, Romania) folosește metode spontane de asamblare pentru a construi obiecte și insecte sculpturale complexe. Practica sa se bazează pe rememorarea și echilibrarea emoțiilor ce fac parte din experiențele personale, colective și istorice. Materialitatea lucrărilor sale este adesea formată din obiecte găsite, adunate și reciclate din spațiul unde locuiește, casa din copilărie, casa bunicilor și atelierul său.