Te provocam sa te faci cunoscut!

Daca nu ai reusit sa te inscrii pana acum, mai ai timp pana pe 25 aprilie.

Intra aici sa incarci doua melodii proprii in format mp3 si sa te inscrii ca artist solo sau cu trupa.

 Daca vezi afisele festivalului Imagine Romania la tine in oras, scaneaza codul QR cu smartphone-ul si poti sa asculti trupele care s-au inscris deja. (Iata cateva sugestii de aplicatii: QR Reader for iPhone, QR Scanner, QR App, Barcode Scanner, QR Droid).

Daca iti place sa canti, nu conteaza ce gen abordezi. De la clasic la cel mai tehnic jazz,  de la cel mai turbat rock sau cel mai duios folk pana la cel mai futuristic electro – noi apreciem originalitatea, spontaneitatea si curajul. N-am uitat de reggae, ska, punk, funk sau dance.

Dupa ce te-ai inscris, cheama-ti prietenii si fanii pe site sa te voteze si sa te sustina postand comentarii.

Daca esti bun te invitam la preselectii sa ne canti live, daca ne dai pe spate poti ajunge in finala nationala, iar daca esti de neoprit vei ajunge pe scena festivalului international.

www.imaginefestival.ro

Festivalul Imagine Romania 2012 este organizat de Jeunesses Musicales Romania si Elite Art Club Unesco cu finantarea acordata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a municipiului Sibiu.

 Imagine este un proiect al Jeunesses Musicales International, cea mai veche si mare retea de organizatii nonguvernamentale din lume care lucreaza cu si pentru tineri muzicieni.

 

Persoana de contact :

CRISTINA MARIA DAMIAN

PR & Communications Specialist

Elite Art Club UNESCO

Tel: 0742 087 083

Email: [email protected], [email protected]

Site:   www.eliteart.org