Au început înscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane în zona cursurilor profesionale. Ediţie cu ediţie, am creat un produs de top, cu profesori care excelează în domeniile lor şi se bucură de recunoaştere publică. Profesionişti cu cariere exemplare îşi oferă, în cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

Universul DallesGo îşi deschide larg porţile pentru a treia generaţie de cursanţi. Din noiembrie, într-o locaţie nouă!

Cursurile urmează să fie găzduite în Palatul Universul, clădire bucureşteană cu moştenire istorică şi culturală, ridicată la iniţiativa directorului Stelian Popescu (1875 – 1953), care a dorit să creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioadă, cel mai titrat ziar din România. Sala Studio şi Sala DaVinci devin locul de întâlnire al oamenilor creativi şi pasionaţi, al celor care îşi doresc să fie în pas cu moda, cu arta, şi cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Universul DallesGo a demarat înscrierile pentru sesiunea de toamnă şi adaugă în programă, pe lângă cursurile deja consacrate, cursurile avansate pentru MAKE-UP şi STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, precum şi un nou concept de curs, Home Improvement & Do It Yourself.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) –  destinat celor care îşi doresc să afle, pas cu pas, cum se concepe şi se pune în practică o amenajare de interior reuşită şi personalizată. La finalul celor 12 săptămâni, cursanţii vor reuşi să schiţeze un plan coerent de îmbunătăţire a propriei locuinţe, sub îndrumarea Andreei Mureşan, ale cărei preocupări se leagă de domeniul amenajărilor interioare de aproape 17 ani. În plus, participanţii vor fi iniţiaţi în tainele materialelor şi uneltelor necesare pentru recondiţionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. În cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrări handmade de către participanţii care doresc să imprime obiectelor din casă amprenta personală şi urmăresc să afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier. Partener: Bosch – Dremel.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ – Stilistul MARIAN PĂLIE, recunoscut în domeniul său, va susţine în continuare cele 12 sesiuni săptămânale, destinate celor care îşi doresc să îşi înceapă cariera de stilist de fashion sau celor care vor să aprofundeze noţiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului conţine un ghid practic de imagine şi stil.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ – modulul Avansaţi printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii vor avea ocazia să acumuleze noi experienţe în domeniul tendinţelor şi stilismului care le vor accelera formarea profesională. Fiecare workshop explorează potenţialul de dezvoltare al cursanţilor, aceştia având oportunitatea de a-şi diversifica formele de expresie. Scopul este cultivarea talentului lor creativ şi a simţului estetic. Propunerile neconvenţionale şi inspirate sunt cele aşteptate din partea participanţilor. Programa cursului este special concepută pentru pregătirea viitorilor consultanţi de imagine şi stil. Vei face cunoştinţă cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru în ateliere de design şi în fabrici ale unora dintre cei mai importanţi producători de textile şi marochinărie, având ocazia să îţi construieşti un portofoliu personal.

MAKE-UP – Susţinut de ALINA BRĂILESCU, make-up artist cu o carieră îndelungată şi spectaculoasă în domeniu. Cursul de make-up permite cursanţilor să descopere detaliile fizionomiei şi modul în care trăsăturile pot fi estompate sau puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului. Partenerul oficial Melkior pune la dispoziţia cursanţilor produse cosmetice profesionale din gama Peggy Sage.

MAKE-UP – modulul Avansaţi oferă oportunitatea specializării profesionale, acordând la finalul celor 12 sesiuni săptămânale diplome acreditate şi posibilitatea achiziţionării de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount), oferite de către partenerul Melkior. Persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist vor învăţa tehnici avansate de machiaj profesional folosite în cadrul prezentărilor de modă, şedinţelor foto, în show-urile televizate, în producţia clipurilor muzicale, în teatru şi în cinematografie. Fiecare cursant va beneficia în ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de modă experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

DESIGN INTERIOR Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin, pasionat de arte, susţine această serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile universale, dar şi de a le încălca în bună cunoştinţă de cauză. Pe lângă workshop-urile “how to”, cursanţii vor învăţa despre culori, materiale, texturi, etc.

FOTOGRAFIE – Unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de modă de la noi, SEBASTIAN ENACHE, a reuşit să facă din întâlnirile de la curs adevărate spectacole. Cursanţii vor parcurge 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică. La capitolul tehnică foto, accentul cade pe setările camerei şi pe iluminare, iar în cazul artei fotografice, compoziţia şi încadrarea sunt tematicile principale ale cursului. Fotografii amatori vor putea să-şi îmbunătăţească stilul şi calitatea imaginilor exersând într-un studio foto profesional.

RELAŢII PUBLICE – RALUCA ANTONESCU are experienţă în domeniul relaţiilor publice de peste zece ani. După ce a lucrat cu succes într-o firmă de PR pentru companii de FMCG şi  cu profil financiar, a decis să pornească pe cont propriu şi a fondat propria firmă de relaţii publice, dedicată în special clienţilor din domeniile design, arhitectură şi construcţii. De câţiva ani şi-a câştigat reputaţia ca fiind unul dintre promotorii arhitecţilor pe care îi aduce în atenţia publicului prin proiecte speciale memorabile. Raluca este un spirit activ, cu un fler excepţional în detectarea şi formarea talentelor. Ea susţine un curs introductiv în secretele relaţiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit, identificarea canalelor alternative de comunicare, etc.

« Organizăm aceste cursuri pentru cei pasionaţi de domeniul modei, fotografiei, PR-ului şi designului interior şi care îşi doresc să îşi lărgească opţiunile profesionale », declară Cristian Bănică, manager Universul DallesGo. « Înregistrăm, de la ediţie la ediţie, un interes sporit pentru aceste domenii. Cursurile Universul DallesGo se adresează atât pasionaţilor, cât şi persoanelor animate de provocări profesionale. Căutăm, de asemenea, să cultivăm talente şi să le promovăm. » a adaugat acesta.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenţilor, dar şi al profesioniştilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intâlniri saptămanale, începând cu data de 15 noiembrie 2011.

Cursurile Universul DallesGo, cu excepţia modulelor de AVANSAŢI, costă 1.200 RON.

Un curs avansat de MAKE-UP costă 2.000 RON, iar un curs avansat de STILISM & TENDINŢE (ÎN MODĂ) costă 1.500 RON.

Cursanţii care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGo este oferită o reducere de 25 %.

Peste 150 de cursanţi au urmat  cursurile de STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, DESIGN INTERIOR, MAKE-UP, P.R. şi FOTOGRAFIE!

Vino până pe 15 noiembrie şi înscrie-te la unul dintre cursurile Universul DallesGo de la Palatul Universul şi beneficiezi de o reducere de 10% la plata integrală!

Informaţii suplimentare

Alina Ionescu

PR manager

Universul DallesGo

0785 232 560

www.dallesgo.ro

[email protected]

Brezoianu 23, Sector 1, Bucureşti