Stagiune muzical – camerală organizată la Palatul Mogoşoaia

Eveniment de excepţie la Palatul Mogoşoaia.

Duminică 15 mai 2011, de la ora 17, în sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la trecerea în eternitate a ultimului romantic austriac Gustav Mahler (Viena -18 mai 1911), două dintre cele mai importante interprete ale miniaturii vocal – camerale  vă propun o serată muzicală cu adevărat specială.

Cea mai valoroasă soprană dramatică a scenei lirice româneşti – Sorina Munteanu şi Vasilica Stoiciu Frunză – o minunată pianistă a genului cameral, vor prezenta două cicluri din creaţia mahleriană: Cântecele copiilor morţi şi Cinci cântece pe versuri de Friedrich Rückert.

Recitalul se înscrie în cadrul Stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti”, ediţia      a III a, eveniment organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Bilet intrare în muzeu: 5 lei (2 lei –preţ redus)

Partenerii media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, TVR Cultural, N24Plus, Port.ro, Şapte seri, TVRM Educaţional, Diseara.ro, SensoTv, Looms.ro, Observator cultural, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Modernism.ro, Calendar evenimente şi Art Act Magazine.

Manager (Director general),

Bogdan Cornel Popa

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului

Strada Valea Parcului nr 1, Mogosoaia , Ilfov

Tel. 021-3506619, 021-3506620; fax 021-3506618