The Lobby Contemporary Art Space va invita la deschiderea expozitiei inaugurale “Tranzitoriu”, o expozitie de pictura a artistilor Zoita si Matei Enric ce va avea loc in data de 10.12.2010, ora 20.00.

Expozitia Tranzitoriu, a artistilor Zoita si Matei Enric, vorbeste despre un proces fundamental in creatia artistica. Pentru a te regasi, trebuieste sa te cauti in alte moduri de expresie artistica, sa experimentezi noi unghiuri de a privi lucrurile, ce i-ti pot revela ceva din natura ta proprie.

Zoita si Matei Enric, propun un limbaj vizual compus din arhaismul formelor si a foitei de aur si expresii plastice contemporane. Dincolo de imagini sta povestea, fiecare artist exprimandu-si istorisirea prin culoare si forma.

O expozitie in care viziunea celor doi artisti este diferita, dar, aspiratia lor e asemanatoare. Si anume, descoperirea de sine.

Tranzitoriu este modul expresiv de exprimare a artei lor.

Va asteptam la deschiderea evenimentului ce va avea loc in data de 10.12.2010, ora 20.00 la adresa str. Vulturilor nr 18, sector 3, Bucuresti. Un eveniment sustinut de RSI Electro si Heat Advertising.

The Lobby Contemporary Art Space
Str.Vulturilor nr 18, sector 3, Bucuresti

E-mail: [email protected]
Mobil: +40721 862 473

http://www.thelobbyart.blogspot.com/