Modernism.ro s-a poziţionat încă dela început (aprilie 2009) atât ca şi provider de informaţie proaspătă despre creativii români contemporani şi despre proiecte ale diverşilor operatori culturali, cât şi ca producător de conţinut, prin interviuri, reportaje, anchete, expoziţii, proiecte curatoriale, critică de specialitate, networking profesionist etc. Cifrele noastre de trafic sunt foarte bune, cu peste 35.000 de vizitatori unici pe lună, fiind pe o curbă ascendentă de când am început proiectul. Am creat în online, în mod firesc, o comunitate de creativi.

Bookmark Modernism.ro

Pentru că dorim să rămânem bookmark deschis în paginile tale de navigare pe net și să îți punem în continuare la dispoziție serviciile noastre culturale și de promovare integrată, facem pasul spre utilizarea profesionistă a platformei Modernism.ro: cont de utilizator gratuit și servicii integrate.

De ce cont?

Am constituit suplimentar în categoriile cu care te-ai obișnuit subcategorii care oferă conținut de profunzime. Pentru a accesa acest conținut e nevoie să te înregistrezi .

Astfel, ca utilizator înregistrat:

– navighezi gratuit în anumite secțiuni ale site-ului ce îți oferă informații îmbogățite și în exclusivitate.

– vezi gratuit galerii complete de imagini ale expozițiilor și evenimentelor.

– ai acces gratuit la cele mai noi informații, resurse, arhive, documente și baze de date actualizate săptămânal

– participi automat la trageri la sorți cu premii constând în cărțile promovate de modernism.ro.

De ce servicii?

În primul rând pentru că vrem să dăm prioritate tuturor. Și pentru că:

– vrem ca evenimentul pe care îl organizezi să fie reprezentat prin cele mai potrivite produse media.

– vrem ca lansarea evenimentului tău să fie un succes, să te întâlnești și să colaborezi activ cu toți oamenii care contează.

– vrem ca efortul unui eveniment să merite și să te poți bucura de rezultate – îți spunem sigur că ai nevoie de multe uși deschise deja.

– vrem ca fotografiile și materialele video ale evenimentului tău să fie ale tale și să le poți folosi la cea mai bună calitate.

– vrem să creștem atenția, vizibilitatea și cota de artist pe piață, în mass-media, în lumea colecționarilor de artă, a operatorilor, managerilor și experților culturali.

Toate pachetele care îți stau la dispoziție sunt gândite pe termen lung, iar rezultatele pot apărea chiar pe termen scurt. Mai multe detalii în categoria Servicii. https://www.modernism.ro/servicii