Avanpremieră spectacol pantomimă: Suflet de Adam

1 Martie 2012, la Teatrul Nottara- B-dul G. Magheru, nr. 20, ora 19.30.

O dată cu prima zi de primăvară, Asociația Art&Co susținută de Teatrul Nottara are deosebita plăcere de a vă invita la premiera în România a spectacolului de pantomimă Suflet de Adam.

Un one man show cu Eduard Adam, spectacolul prezintă publicului încercarea sufletului de a menține echilibrul fragil dintre concretul vieții de zi cu zi și aspirațiile sale către Cer.

De ce tocmai pantomimă?

Eduard Adam:

“Spectacolul acesta mi-a scos sufletul…

Asta era și ideea.

Idee care, iată, readuce pantomima pe scena Teatrului Nottara.

Am ales pantomima fiindcă tăcerea și muzica pot exprima de multe ori ceea ce cuvintele nu sunt în stare s-o facă. E greu să minți cu corpul, iar dacă ți-l cunoști și ți-l respecți, el te ajută să spui povești. Povești adevărate.”

Concept: Tana Roșca, Mihai Răzuș, Eduard Adam

Video design: Cătălin Crețu / Sunet: Răzvan Cârligeanu / Lumini: Richard Stan

 

Un bilet întreg costă 18.02 lei iar un bilet redus 12.72 lei și se pot achiziționa de la agenția de bilete a teatrului Nottara zilnic între orele 10.00-20.00 sau online, pe site-ul www.nottara.ro.

 

 

Eduard Adam este din mai 2007 actor al Teatrului Naţional din Bucureşti unde-l puteţi vedea în „Molto, gran’ impressione”, “Încă-i bine”, „Sânziana şi Pepelea” , sau în rolul lui Ross din “Macbeth” în regia lui Radu Penciulescu. Este membru al companiei Passe-Partout a lui Dan Puric iar la Sala Rapsodia, îl puteți vedea în spectacolul de pantomimă „România. Închis pentru inventar”, un spectacol de pantomimă despre perioada comunistă, creat și pus în scenă împreună cu Dragoş şi Violeta Huluba.

Asociația Art&Co, fondată 2007, are ca scop inițierea, dezvoltarea și promovarea acțiunilor cultural-educaționale, contribuind la susținerea accesului la informație, valorificarea patrimoniului cultural – la nivel național și internațional – cât și libera exprimare.

 

Cu sprijinul generos al partenerilor: Șapte Seri, ArtClue, Metropotam, Vernisaje, OnlineGallery.ro, Modernism.

Vă așteptăm Facebook pentru schimb de impresii și fotografii:

http://www.facebook.com/events/274830179257480/

Contact:

Asociația Art&Co – Mariana Mihai: 0758.074891, [email protected]

Eduard Adam: 0723.173234, [email protected]