Expozitie de fotografie Andrei Pandele
cu ocazia premierei Amintirilor din Epoca de Aur

Cu ocazia avanpremierei filmului Amintiri din Epoca de aur 1: Tovarasi, frumoasa e viata! – care se va desfasura pe 24 septembrie 2009, va avea loc si vernisajul unei expozitii de fotografie din perioada anilor ‘80, semnata Andrei Pandele.

Premiera filmului va avea loc la cinematograful Studio din capitala, iar expozitia va ramane la dispozitia publicului pe toata durata de prezentare a filmului, pana la data de 9 noiembrie.

Andrei Pandele, de profesie arhitect, este unul dintre cei mai apreciati fotografi romani, fotografiile sale despre perioada comunista fiind expuse in numeroase tari in ultimii ani.

Amintiri din epoca de aur, film colectiv scris si produs de Cristian Mungiu, ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din perioada anilor ‘80. In Romania, pelicula va rula sub forma a doua filme distincte, proiectate in cinematografe la distanta de o luna. Prima parte, comedia Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarasi, frumoasa e viata!, va putea fi vazuta incepand din 25 septembrie in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Timisoara, Bacau si Pitesti. Partea a doua, Dragoste in timpul liber, va rula in cinematografe din 23 octombrie.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare puteti afla de pe site-ul www.amintiridinepocadeaur.ro.