La fiecare sfârșit de an, DanaArtGallery în colaborare cu Metropolis Art Collection organizează o expoziție care prefațează evenimentele ce vor fi programate în anul următor.

Next, titlul expoziției care va putea fi vizitată în luna decembrie, nu este o metaforă, este chiar despre trecut, present și viitor. O expoziție în care artiștii își destăinuie planurile de viitor, căutările pentru trecerea la o nouă etapă. Nu este o rupere de trecut ci o continuare, o evoluție spre mai bine, spre un viitor asumat.

Picturile și fotografiile prezente în cadrul acestui eveniment au ca numitor comun evoluția artiștilor spre ceea ce fiecare dintre ei aspiră.

La vernisajul care va avea loc în data de 4 decembrie 2018 începând cu ora 19:00 veți avea posibilitatea să explorați lumea fiecărui artist atât prin intermediul lucrărilor expuse dar și prin contactul direct cu aceștia.

Artiștii expozanți  sunt: Adriana Vasile, Andreea Maria Lungan, Andreea Dosinescu, Andrada Paula Vecleniț, Bianca Ioniță, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Daniel Crăciun, Dragoș Nicolae Lupu, Eugen Vasile Iovan, Florin Ghebosu, Gabriela Aniței, Gina Paula Baranovschi, Horațiu Cristea, Otilia Măndescu Canavra, Mirabela Iliescu, Laura Florea și Ruxandra Ștefana Munteanu.

Metropolis Art Collection, str. Grigore Alexandrescu 89 – 97, București, la parterul clădirii Metropolis Center.