GALERIA NOUA
curator: Aurora Kiraly
[email protected]
www.galerianoua.ro
Str. Academiei 15
Bucuresti 1

va invita LUNI, 22 NOIEMBRIE 2004, ORA 18.00

TERRA INCOGNITA. SPUNE-TI POVESTEA

terra incognita 3
prezentarea proiectului

spune-ti povestea
instalatie interactiva

Albu
vj /dj show cu vj tutu/matze/dj vasile
______________________________________
Terra Incognita. Spune-ti povestea este o platforma de explorare a diversitatii mediului urban. Usor derutat de lumea in care traieste, omul contemporan se afla intr-o continua cautare de repere care sa-l ajute sa-si defineasca identitatea. Terra Incognita. Spune-ti povestea incearca sa gaseasca aceste repere in povestile oamenilor, in povestile orasului.
In octombrie 2003, printr-o campanie desfasurata in Cluj, locuitorii orasului au fost incurajati sa se destainuie, sa povesteasca momente din viata lor sau a prietenilor lor. Mai apoi, timp de o saptamana, in cadrul workshop-ului Spune-ti povestea!, artisti din 7 tari europene au preluat portrete si povesti de viata ale locuitorilor Clujului, prelucrandu-le in lucrari de arta new media – video instalatii, net art, fotografie, film, live art.
In perioada noiembrie-decembrie 2004 AltArt organizeaza o serie de evenimente prin care sa prezinte ideea proiectului si colectia de povesti. Caravana se va opri intai la Galeria Noua – Bucuresti, apoi la Bratislava si Varsovia.
Pentru mai multe informatii despre Fundatia AltArt si editiile precedente terra incognita puteti accesa site-ul www.altart.org
_________________________________________
Evenimentul este organizat de:
Fundatia AltArt
Galeria Noua

Cu sprijinul: European Cultural Foundation si al Pro Helvetia – Programul Cultural Elvetian in Romania
Partner media: RDS
Partnener IT: Elektoweigl, Aseptic, RBS, Gebs