Site-ul Străzi cu Renume

Proiectul Străzi cu renume cuprinde 100 din străzile capitalei. Ne-am bucurat să descoperim personalități fascinante și să dăm ocazia artiștilor să le ilustreze în stilul propriu. Mulți dintre voi au văzut panourile informative și și mai mulți o să le vadă în viitor. Chiar și așa, o bună parte din personaje v-ar rămâne necunoscute, orașul fiind mare, timpul scurt, iar 100 de străzi mult prea multe pentru o plimbare duminicală.

Nici o problemă! Ne face o mare plăcere să vă anunțăm că Străzi cu renume are acum un site. Accesând https://strazicurenume.ro/ vă puteți bucura de toate rezultatele proiectului nostru. Pe site-ul Străzi cu renume veți descoperi locația fiecărui panou, câte o pagină dedicată fiecărei personalități, toți artiștii implicați în proiectul nostru și multe altele. Intrați pe site-ul nostru să aflați mai multe despre oamenii care au dat nume străzilor, să descoperiți artiști tineri și talentați și să citiți articole despre străzi, despre oameni și despre oraș.

Nu în ultimul rând vă invităm să ne urmăriți pe paginile de Facebook și Instagram – https://www.facebook.com/portretedecartier/  și https://www.instagram.com/portretedecartier/

Străzi cu renume este un proiect al Asociației Antistatic (www.antistaticasociatia.com) co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Parteneri: Clubul Ilustratorilor, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Aici a stat

Parteneri media: Radio România Cultural, Modernism, Zile și Nopți, IQads

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.