În cadrul evenimentului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, Modernism Punct Ro a realizat o miniserie dedicată, însumând interviuri video cu experți.

Cosmina Goagea este curatoare și arhitectă și se concentrează, în activitatea sa practică, pe coordonare editorială și publishing, activări urbane și practici participative, intervenții în spațiul public, valorificarea patrimoniului urban, design expozițional. Cosmina este curatoare a secțiunii „Locuri” din cadrul Programului Cultural Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Cosmina Goagea este și co-curatoare a expoziției colective centrale „Chronic desire – Sete cronică”, ce poate fi vizionată în perioada 17.02-23.04.2023 în mai multe spații din Timișoara: Bastionul Maria Theresia, Comenduirea Garnizoanei Timișoara, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, Palatul Ștefania. Oana Nasui este facilitator cultural și analist cultural. Cu experiență profesională în domeniile expertizei culturale: consultanță, management, evaluare, comunicare, formare profesională,

Oana Nasui activează ca fondator și dezvoltator de proiecte și programe culturale și creative: dezvoltator cultural la PostModernism Museum, managing partner la Nasui collection , fondator și trainer pe domenii precum management cultural, comunicare și dezvoltarea audiențelor la platforma Formare Culturală, project manager la cea mai mare platformă de promovare a culturii vizuale contemporane românești Modernism.ro, evaluator de proiecte culturale și editoriale și consultant în planificare culturală – programe, strategii, politici.