Expoziție de fotografie “Never for Sale”– Adrian Moisei

10 – 20  noiembrie 2022

Uniunea  Artiștilor  Plastici  din România  – Filiala Iași are plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția de fotografie “Never for Sale” semnată de artistul Adrian Moisei

Vernisaj: 13 Noiembrie 2022, la ora 16:00

Adrian Moisei –  “Never for Sale” 

Duminică pe 13 Noiembrie 2022, la ora 16:00 are loc deschiderea expoziției de fotografie “Never for Sale” semnată de artistul Adrian Moisei. Aceasta poate fi vizitată gratuit la galeria Nicolae Tonitza din Iași (pe strada Lăpușneanu) în perioada 10-20 Noiembrie 2022. Expoziția este construită în jurul conceptului “Never for Sale”

Despre ce este vorba?

“Consider că scopul fundamental ar artistului este să imbunătățeasca viața semenilor. De asemenea, știința ocupă un rol esențial în evoluția artei, contemporaneitatea marcând o întrepătrundere accentuată a celor două, iar timpurile pe care le trăim sunt fascinante analizând eforturile artiștilor și măiestria acestora.

Din punctul meu de vedere, iar istoria vine să confirme observația mea, specia noastră este condusă de bogăție și impresionată de bogăție și cred că toți trebuie să avem o valoare de fundamentală. Alta decât banii!  (vezi lucrarea #13).

Lucrările mele sunt o formă de încurajare pentru a îmbunătăți conduita morală. Cred că aceasta este calea către ceea ce religiile numesc – iluminare. Pentru transpunerea ideilor am abordat o direcție vizuală unică, total diferită de tot ce am realizat până acum.

Cred că unele lucruri nu ar trebui să fie niciodată de vânzare, sămânța Never for Sale trebuie să fie plantată, să crească un copac și apoi o pădure. Această expoziție și ideile care o însoțesc sunt aportul și încurajarea mea.

Bucuria de a vedea îmbunătățiri în viața altcuiva, produse de materializarea unui gând sau a unei sugestii este cea mai mare răsplată. La fel de importante precum lucrările în sine sunt și mesajele pe care le-am atribuit. 

Această expoziție și acest concept sunt o încurajare pentru a îmbunătăți, adapta și evolua valorile noastre fundamentale. Dacă pot ajunge la privitor și pot crea o mică scânteie, cu una dintre lucrările mele, acesta este un succes mare pentru mine. Unele dintre lucrările prezentate sunt o interpretare vizuală a dualității morale cauzate de corupție. 

Doresc să pun eticheta Never For Sale unor valori morale și lucrări pe care le realizez. La fiecare expoziție voi marca cel puțin una dintre lucrările mele preferate cu eticheta Never for Sale, ca simbol al credinței mele. 

Never for Sale este o expoziție despre mine, despre gânduri și observații, totul într-o lumină unică. Și poate de aceasta dată, timing-ul meu este bun.“

Despre artist, despre lucrări

Adrian Moisei – https://www.adrianmoisei.ro 

Artistul Adrian Moisei este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România din anul 2010, absolvent al Universității de Arte “George Enescu” din Iași.

Fotografiile sunt tipărite pe hârtie de bumbac 100%, Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth, hârtie 305 g/m², fără acid, conform ISO 9706, calitate muzeală pentru cea mai mare rezistență la îmbătrânire. Folosind cerneluri pe bază de pigment care îndeplinesc cele mai înalte standarde de arhivare, printurile vor arăta foarte bine și după sute de ani. 

Expoziția va fi deschisă în perioada  10  – 20 noiembrie  2022

Program:

L-V: 10:00 – 18:00

Galeria de Artă „N. Tonitza”
Str. Alexandru Lăpușneanu nr. 7-9, Iași