„ÎNTRE LUMI”- expoziția unei prestigioase familii de artiști brașoveni, fiecare cu viziunea sa despre această lume sau despre lumi imaginare . Subiectele, temele tratate, sunt diferite între membrii familiei, dar preocupările-proiectele aceleași, dovadă fiind „ Bienala albastră”- bienală internațională de Arte Vizuale , ce de două ediții inundă spațiile cultural-artistice brașovene, cu numeroasele expoziții ale artiștilor din țară sau de peste hotare, conjugate și cu alte manifestări artistice. Evenimentul a fost premiat la Gala de decernare a premiilor CORONA în cultură la Brașov.

Expoziția îi are ca protagoniști pe Victoria, Ioan Aron, Vladimir și Decebal Țăroi, cu abordări diverse, cu cicluri, cu etape… dar, care sunt unite sub umbrela familiei, deși personalitățile sunt puternice fiecare având căutările proprii. Lumile celor patru artiști sunt abordate în registre diferite: pictură, grafică, ceramică. Sunt atinse zona istorică, cea sacră, martirajul sau folclorul autohton , pentru că artiștii au participat în Taberele de creație de la Vetiș sau Ardud, locurile fiind subiecte și în a lor creație.
Intersecțiile dintre lumi, trecerea, pragul dintre realitate și fantastic, între real și zona divină sunt expresiile concentrate oferite în spațiul sălilor mici ale Muzeului de Artă, unde vă așteptăm la vernisajul din data de 15 aprilie 2022, ora 17, la un festin al artelor.