Airfield Festival, care se va desfășura între 1-3 august 2014 pe Aerodromul Măgura de lângă Cisnădie, este cel mai tânăr festival din Sibiu și propune un concept nou, care combină muzica electro, cu agrementul, turismul și sporturile extreme.

aerodromul magura

Pe cele două scene ale festivalului vor urca artiști consacrați ai zonei electro, dar și tineri români talentați. Printre invitații speciali se numără artistul rus Andrei Pushkarev, rezident al postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante stații de profil din lume. A mixat la festivaluri foarte importante din țară și străinătate și a fost invitat în cele mai frecventate cluburi de profil din Europa și chiar America de Sud.

Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tânăr din 1191 ( https://www.youtube.com/watch?v=3srIU2AkXWk ), urcă și el pe scena Airfield Festival.

Line-up-ul numără peste 15 artiști ai muzicii electronice, printre care veteranul DJ Vasile, dar și Adi Dumitra, K-Lu, Toygun, Vlad Dobrescu, Jay Bliss, DJ Sauce, Ciprian Popa, DEX, Răzvan Mate, Mike One, KCN, Sil, Pitza, Vlad F, Gabi Ticulescu, Tuti, Bozzo și Axel.

Airfield Festival se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate două scene, două zone de food & drinks, o zonă de parcare, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

airfield A5

Transportul din Sibiu către Aerodromul Cisnădie şi retur va fi asigurat cu microbuze, din oră în oră.

Participanții la festival vor ocazia nu numai să asculte muzica preferată, dar și să petreacă un week-end memorabil la Sibiu, având la dispoziție mai multe variante de petrecere a timpului liber – dirt bike, excursii cu bicicleta și excursii montane. Spațiul care găzduiește evenimentul poate fi folosit pentru zboruri de agrement și salturi cu parașuta.

În acest moment, Airfield Festival a rămas singurul festival de muzică electronică din Sibiu (n.r Fusion Festival, eveniment consacrat, nu se va mai ține anul acesta).

Airfield Festival este un eveniment organizat de Aviator Pub.