NEO FAIR

Eco&Wood Edition 

02-03 octombrie

 

Creat de Galeria Galateca

Octombrie aduce a doua ediție a târgului de design NEO FAIR. Focusul va fi pe lemn, pentru că susținem promovarea designului din materiale sustenabile.

Pe 2 și 3 octombrie la NEO FAIR afli povestea obiectelor de design realizate din lemn reciclat, a  bijuteriilor create din parchet vechi sau a pieselor din lemn recuperat din diverse medii, dar și alte istorii fascinante spuse de creatori români în cadrul workshop-urilor organizate pe perioada târgului.

Manuela Bădoiu / Bellissimo / Bicicleta din lemn / Chopchop wood / Katerini / Dorin Gafitanu / Ler povești cusute / Mizza Jewellery / Monica Mocanu / Atelier Muna /  Sabinne / Wooba / Wood Concert sunt designerii care folosesc alte materiale naturale pentru a crea haine, bijuterii sau obiecte de decor invitați la această a doua ediție.

La NEO FAIR descoperi noile tehnici și tipare de croitorie care aduc un suflu nou designului vestimentar, pictura pe diverse obiecte sau textile, dar și povestea parfumurilor, lumânărilor sau a altor produse artizanale.

Neo Fair este coordonat și găzduit de Galeria de artă și design Galateca, un spațiu efervescent, aflat în inima Bucureștiului, cu o vastă experiență în organizarea târgurilor și evenimentelor dedicate artei și designului din RO și nu numai.

NEO FAIR își propune să aducă pe piața de profil din Ro o interacțiune specială între creator și cumpărător, expunând, într-un spațiu minimalist, nu doar produse, ci povestea din spatele lor.

Susținem designul eco, conceptul de 0 pierderi fiind deviza acestui proiect pe care ne dorim să îl creștem de la ediție la ediție. Prima editie, eco&crafts, a atras branduri cunoscute, povesti fascinante despre 0 waste, recycling si upcycling si vizitatori incantati de conceptul propus.

 

Program:
sâmbătă 2 octombrie 11:00-19:00, duminică 3 octombrie 11:00 – 19:00
Intrare liberă

Sâmbăta 2 octombrie

11:00-14:00/ ”De la sursa, la produs. Conștientizăm cauza și cunoaștem procesul”

Workshop-ul de accesorii din plastic reciclat susținut de Ecaterina Colasiz, Katerini/ Durata: 50 minute/

12:00/ Prin pictura însuflețim lemnul / Workshop Chopchop Wood/  grup de 6 persoane maxim/  Taxa de 30 lei.

14:00/ Brodăm împreună un guler “Peter Pan / Workshop LER povelti cusute / Durata: 1h și 30 minute/ Număr de participanți : 6 – 8 persoane / Cost: 40 de lei / Tombolă

15:00/Alegem și lipim etichete / Workshop Bellissimo / Durata :1 h / Fără taxă

Duminică 3 octombrie

11:30/ Prin pictura însuflețim lemnul / Workshop Chopchop Wood/  grup de 6 persoane maxim ( cum știți voi cu distanțarea), o grupa sâmbăta, una duminică, după 11:00./  Taxă de 30 lei.

13:00/ Să modelăm  împreună prin tehnica pinch/ Workshop Monica Mocanu / Modelăm clopotei decorativi, prin ciupire, cea mai veche tehnică./ Maxim 5 persoane/ Durata:1 h / Fără taxă 

.

Târgul isi va desfasura activitatea in raport cu noile reglementari privind pandemia covid19.

Asadar, purtarea mastii este obligatorie, sala va fi folosita la jumatatea capacitatii ei, iar participarea este permisă doarpentru persoanele care se află în una dintre următoarele situații:

 a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemeicomplete de vaccinare; b) prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţiacu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; c) prezintărezultatul negativ certificat al unui test antigen rapidpentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 deore; d) se află în perioada cuprinsă între a 15-azi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Detalii pe pagina de facebook neo fair și instagram neofair_galateca, dar și pe www.galateca.ro/ www.neogalateca.ro /

Organizat de Galateca și Neogalateca

Plăcut de radio Guerilla

Parteneri media: Glamour, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria

Susținut de AQUA Carpatica, Nespresso

Galeria de artă contemporană și design Galateca/ Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, sector1, București