Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „Poziţia copilului” (România 2013, regie Călin Peter Netzer)

UNATC București şi Film Menu prezintă duminică 31 martie, de la orele 19, proiecţia filmului „Poziţia copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al zecelea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

 

Programul „Să Film!” de duminică 31 martie (UNATC – Sala de cinema):

19.00: Proiecţie „Poziţia copilului” (România 2013)

20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Intrarea la eveniment este gratuită.

 

Filmul „Poziţia copilului” poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu data de 8 martie 2013.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Tataia, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Modernism.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.