In perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2020 la Obarsia Lotrului, va avea loc Simpozionul de Arta Contemporană “PAPU HRISTA”- editia de iarna. Din cauza situatiei epidemiologice actuale, a restrictilor impuse de carantinarea anumitor localitati si a necesitatii de respectare a regimului de distantatre impus, o parte din participantii la simpozion vor fi online. In acest context expozitia se va desfasura in spatiul virtual.

Organizatorul Simpozionului de Arta Contemporana, Cristian Celea a dezvaluit ca ideea de a se dedica acestor evenimete a fost o “intalnire de 5 minute”, in vara acestui an, cu graficianul Aurel Bulacu. Primul eveniment a avut deja loc in Delta Dunarii, la Sulina, in luna august a acestui an. Perspectiva pe care si-o doreste organizatorul este ca viitoare simpozioane sa fie cu participare internationala.

Participantii la acest simpozion sunt: Eliana Baciu, Marius( Barbone) Barb, Nicu Baturi, Marieta Besu, Anca Boeriu, Vlad Ciobanu, Mariana Constantinescu, Horia Cristina, Maxim Dumitras, Raluca Ghideanu, Carmen Olteanu, Sofia Ovejan, Eugen Raportoru, Napoleon Tiron, Sepi Valeriu

Curatori: Mirela Traistaru si Aurel Bulacu
Organizator: Cristian Celea
Parteneri: Modernism si UAP