SISAF (Sibiu International Street ART Festival) pornește din nou în căutarea proiectelor de street art care să dea sens ediției a 6-a a festivalului, ce va avea loc în luna august.

„Cu toții aveam o viziune puternică asupra viitorului, dar ceea ce ne-a învățat 2020 este că „schimbarea este singura constantă”. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să rămânem în armonie cu noi înșine și să ne întoarcem la origini. Să construim împreună o lume mai bună, mai luminoasă și colorată! We got the power! ✊🌈”

Propunerile de proiecte se înscriu pe bit.ly/OpenCallSISAF2020.

Lucrările pot fi murale, instalații de artă, sculpturi sau performance-uri și trebuie să respecte tema ediției #Origins. Termen limită → 30 iunie.

Noile lucrări realizate în acest an vor completa cele 84 de murale realizate până acum și cei 8.100 metri pătrați de culoare care acoperă zidurile gri ale școlilor, liceelor, blocurilor și instituțiilor din Sibiu. Toate lucrările sunt incluse în Sibiu Street Art Tour – cea mai amplă galerie de artă stradală din țară și una dintre singurele de acest gen din lume, realizată în mare parte pe instituții de învățământ.