Să umplem cu Albastru distanța dintre noi

Centrul de Cultură „George Apostu” continuă prezentarea Rezidenței Internaționale de Sculptură – „Albastru” (2017-2019) cu cea de-a treia parte a filmului acestui eveniment cultural unic în spațiul cultural regional. Este vorba de prezentarea ediției din anul 2019 (ediția a III-a), ediție care a încheiat Rezidența de sculptură și la care au participat trei sculptori cu o bogată activitate și recunoaștere artistică de talie internațională: Nicolae Fleissig (Franța), Marko Vuksa (Serbia) și Tung Ming-Chin (Taiwan).

Cei trei artiști rezidenți selecționați pentru ediția din anul 2019 sunt deținătorii unui impresionant palmares de participare și de etalare a creațiilor artistice atât în cadrul expoziţiilor personale şi de grup cât și în cadrul simpozioanelor de sculptură naționale și internaționale.

Filmul celei de-a treia ediții a Rezidenței Internaționale de Sculptură „Albastru” (2019) va fi încărcat pe pagina de facebook a Centrului de Cultură „George Apostu” pe data de 11 mai 2020.

Puneți puțin Albastru în închisorile noastre gri.

Programul cultural pentru anul 2020 al Centrului de Cultură „George Apostu”, în care acesta sărbătorește 30 de ani de la înființare, se desfăşoară sub genericul „Artă, Cultură, Tradiție – Călătorii spre eternitate”.

Suntem aici pentru voi!