Vă invităm pe 30 aprilie la vernisajul proiectului Măcar odată pe Lună, derulat în on-line încă din prima zi a acestei luni.
Un echipaj format din 7 artiști și un poet au creat și împărtășit această experiență unică, iar publicul îi poate urmări pe evenimentul on-line promovat pe paginile E T A J on wheels, E T A J artist-run space, E T A J K41 și Asocitia D3M.
Odată ajunși acolo, călătoria spațială se apropie de scopul final și anume montarea primei galerii de artă pe Lună.
„Măcar odată pe Lună” se desfășoară în mai multe acte, de la pregătiri, decolare, călătoria spațială spre Lună, la aselenizare sau „artselenizarea” cum îi spune poetul nostru, până la montarea și vernisarea expoziției extra-terestre, totul imaginar, evident, dar la fel de real ca și cum chiar s-ar întâmpla.
În contextul limitării actului social-cultural impus de pandemia COVID-19, a călători liber măcar o dată pe lună și chiar pe Lună e absurd și imposibil. Nu și pentru noi sau oricine ar cuteza să facă asemenea nouă! Călătoria în spațiu e metaforică, introspectivă, iar rezultatele acestei experiențe sunt materializate prin creațiile artistice pe care cei 8 călători le-au prezentat până acum prin postări consecvente în evenimentul de pe FB „Măcar odată pe Lună” pe pagina E T A J on wheels.
Așteptăm să vă alăturați membrilor echipajului: Radu Carnariu, Dumitru Gurjii, Modreanu Mircea, Radu Nastasia, Pandele Pandele, Andrei Tudoran, Ruxandra Tudoran, Răzvan Țupa.