Măcar odată pe lună

Vino cu mine la capătul Lunii
Șapte artiști și cineva cu poezia își împachetează instrumentele de creație și, în plină pandemie, își dau întâlnire cu publicul Măcar odată pe Lună.
Lucrările vor porni spre Lună pe 5 aprilie și, după ce vor fi parcurs întreaga distanță până la satelitul natural al planetei, vor fi instalate într-un eveniment găzduit de prima galerie de artă din spațiul cosmic. Ne vedem pe facebook și instagram prin paginile E T A J on wheels care și organizează toată istoria alături de E T A J artist-run space, E T A JK41 și D3M.
Radu Carnariu e convins că Arta Fantasticului e singura pasăre care poate depăși viteza luminii fără aripi.
Dumitru Gurjii urmărește artistic modul în care un gând devine o imagine.
Mircea Modreanu a pornit mai demult de la ideea bunicii sale de a păstra în cămară borcanele cu bunătăți și continuă să urmărească felurile în care poate să conserve universul.
Radu Nastasia are ocazia să mute în spațiu lucrările sale care schimbă sensul imaginilor cunoscute imediat ce le plasează în locuri neașteptate.
Pandele Pandele o să vadă la fața locului dacă Wan Hu, chinezul care bântuie prin spațiu de 4.000 de ani e mulțumit de craterul său de pe Lună și ce zice de culorile electrice.
Andrei Tudoran are imaginea completă a călătoriei vizuale, atât secvențele visate în formulă figurativă cât și descompunerile lor digitale surprinse în vopsea.
Ruxandra Tudoran exersează contaminarea prin culori și simboluri ca și empatia ”pentru ca sinele tău să devină mai cuprinzător şi să nu te mai plângi de singurătate”, cum spune ea.
Răzvan Țupa e obsedat de relația dintre numărul de cuvinte de la care vorbim de un corp și numărul de vorbe dincolo de care e suspendată atracția gravitațională până la artselenizare.
La capătul lunii, pentru unii e zi de salariu, alții aleg solarul, fără să renunți la primele două, 
#staiacasă pe Lună cu artă!

Măcar odată pe lună

Aceasta nu e o știre falsă!
Mai mulți artiști români merg pe lună cu artă vizuală de producție terestră și creații poetice.
Nu mai e loc pentru artă pe planeta asta! Suprapopularea cu artiști, dezinterteresul constant față de artă și actuala pandemie „covid 19” ne determină să părăsim Terra.
Mutăm prima galerie de artă pe Lună! E timpul ca artiștii să iasă în spațiu, să-l exploreze și să-l populeze cu propriile creații. Întreg demersul e demarat de artiști și realizat din fonduri private. Călătoria spațială spre lună în modulul unei galerii de artă e o adevărată provocare și sperăm că pregătirile îndelungate și dedicarea totală să ne ducă către succes.
Arta nu mai poate fi numai pe Pământ, arta trebuie să fie în spațiu, pe planete și printre stele, galaxii și toate cele de-ale universului.