Asociația Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România, reprezentată de doamna Rodica Xenia Constantin, preşedinte, și Fundația Fildas Art prin programul său CATENA pentru ARTĂ, reprezentată de doamna Anca Vlad, președinte, vă invită să participați la: Expoziția Personală de Pictură Rodica Xenia Constantin și la Expoziția Anuală a Femeilor Creatoare.

Cele două expoziții sunt deschise în perioada: 28 februarie – 12 martie 2020, în sălile Centrului Artelor Vizuale – Galeria Căminul Artei, parter și etaj, din strada Biserica Enei, nr. 16, sector 1, București.

Expozițiile au ca scop punerea în valoare a creației feminine contemporane și vor fi dedicate Zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.Ele sunt deschise pentru public din data de 28 februarie 2020, de la ora 11:00, fără vernisaj. Festivitatea de deschidere și de sărbătorire a celor trei evenimente, și anume: Ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, precum și Vernisajul celor două expoziții vor avea loc în seara zilei de sâmbătă, 7 martie 2020, la ora 19:00.Deci, vă invităm să ne onorați cu prezența dumneavoastră în seara zilei de sâmbătă, 7 martie 2020, la ora 19:00, la Centrul Artelor Vizuale – Galeria Căminul Artei din București, seară care va reprezenta un bun prilej de a sărbători aceste evenimente. Ne bucurăm să avem printre noi expozante de valoare, care sunt membre ale Uniunilor de creație din cele mai importante orașe ale țării cum ar fi: Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Piatra Neamț, Timișoara și București.