Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să  încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Piaţa Universităţii din Bucureşti a devenit Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, bucureştenii se pot bucura de vară, chiar în centrul capitalei.

În acest weekend, în Poiana Urbană din București, o să ascultăm jazz sub o lună amară…

Luna august 2013 aduce multe surprize în Poiană: Kumm, Jazzadezz,  Luna Amară, Antonia şi Jazzappella concertează în Piaţa Universităţii, în weekeend-ul 1-4 august.

Programul 1-4 august 2013:

Joi, pe 1 august, la ora 20.00, Jazzadezz o să ne ajute să visăm şi să ne pregătim pentru concertul Luna Amară, care va începe la ora 21.30.

De la debutul lor în 2000, Luna Amară a susţinut peste 700 de concerte atât în România, cât şi în Ungaria (Sziget Festival 2005 şi 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda şi Franţa (East West Fest 2006, Lille), iar joi vin la Universitate să ne încânte cu un sunet complex, inedit.

Vineri, 2 august, Carvana AVON ajunge în Piaţa Universităţii şi prezintă un concert Antonia.

Sâmbăta, 3 august, la ora 20.00, cei de la Jazzapella o să ne aducă vacanţa mai aproape de casă, dar  va trebui să dovedim şi noi “Kumm” ştim să ne distrăm.

Kumm este o trupă românească de rock alternativ, care a luat naştere în 1997, în Cluj, iar de atunci a reuţit să lanseze cinci albume şi să câştige inima multor fani, iar sâmbătă vin în Poiană, unde îi vei putea aplauda, începând cu ora 22.00.

Dumincă, în Poiană, te vei putea bucura de vizita ShortUp Festival şi de proiecţiile atent selectate de aceştia.

Poiana urbana_1-4august 2013

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Maria Neneciu

PR Officer, The Institute

Mobile: 0730 709 478

E-mail: [email protected]

http://www.institute.ro