În perioada 17 februarie-21 martie Elite Art Gallery oferă publicului expoziția de grup cu titlul „Revelații”. Evenimentul reuneşte lucrările artiştilor Felix Aftene, Valentina Druțu și Cristian Ungureanu, jurații concursului de arte vizuale Fresh, ediția 2020.

Deschiderea oficială a expoziției se va ține pe data de 19 februarie, ora 18.30.

Revelații la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București
 
Elite Art Gallery te invită în perioada 17 februarie – 21 martie 2020 să vizionezi expoziţia de grup cu titlul „Revelații”. Evenimentul reuneşte lucrările artiştilor Felix Aftene, Valentina Druțu și Cristian Ungureanu, jurații concursului de arte vizuale #Fresh 2020. Deschiderea oficială a expoziţiei se va ţine pe data de 19 februarie, ora 18.30.
Sub semnul unui dialog vizual, lucrările descriu o latură spirituală ce-și arată conținutul prin simboluri ce transcend hotarele cunoașterii și ale văzutului. Perspective diferite de exprimare converg într-un tot întreg, stabilind un cadru comun de interes plastic. Citite în cheia unei revelații, lucrări de pictură, sculptură și instalație suscită meditația, încurajând tot odată o analiză teoretică aprofundată.
În continuarea evenimentului expozițional #Fresh, dedicat tinerilor artiști, expoziția celor trei jurați ieșeni reprezintă o confirmare a  valorilor românești în afirmare. Urmând cursul unui schimb de repere plastice între generații, expoziția stabilește o imagine definitorie mediului artistic românesc.

Felix Aftene este absolvent al Academiei de Arte Vizuale „George Enescu” din Iaşi, secţia pictură murală la clasa profesorului Dimitrie Gavrilean. În anul 2016 a obținut doctoratul în domeniul Artelor Vizuale cu o lucrare dedicată artelor vizuale contemporane. Implementarea cu succes a proiectelor de artă murală, precum și reușitele înregistrate cu pictura de șevalet îi aduc în anul 2016 Premiul Național pentru Pictură al U.A.P. din România. Lucrările artistului Felix Aftene se găsesc în muzee și colecții private din  țară și străinătate ( S.U.A,  Marea Britanie, Germania, Elveția, Franța, Italia, Spania, Danemarca, Canada, Ungaria, Israel  etc.).

Valentina Druțu este și ea absolventă a Academiei de Arte Vizuale „George Enescu” din Iaşi, secţia pictură la clasa Prof. univ. Liviu Suhar. Cu un parcurs profesional fructuos, artista se remarcă prin numeroase expoziții personale organizate în țară și în străinătate, precum și prin activitatea prolifică arătată în cadrul expozițiilor de grup.  În prezent aflată la conducerea Muzeului de Artă  din Iași, Valentinei Druțu îi sunt recunoscute meritele pentru organizarea exemplară de expoziții retrospective și evenimente culturale de amploare. 

Cristian Ungureanu își încheie studiile la Academia de Arte „George Enescu” din Iași  în anul 1996. După absolvire alege să se stabilească în Italia unde realizează mai multe expoziții la Bologna, Veneția și Verona. În anul 2003 se întoarce în România și devine profesor în cadrul Universității de Artă iar în 2010 susține la UNArte București teza de doctorat cu titlul „Dialog dintre sferă și cub. [Geometria secretă a picturii europene]”. Cristian Ungureanu a publicat mai multe cărți și articole despre teoria artei și a participat în peste 30 de expoziții personale și de grup în Italia, Franța, Federatia Rusă, Turcia și România.
 
Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 17 februarie – 21 martie 2020, la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București
 
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii dar și proiecte educaționale.