Citește-mă la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunile Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București
 
‚,Citește-mă” colorat și inspirat în perioada 3 Decembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020 pe simezele galeriei Elite Art Gallery. Deschiderea oficială a evenimentului expozițional se va ține pe data de 5 decembrie începând cu ora 18.30.
În contextul unei lecturi vizuale, expoziția oferă vizitatorilor un eveniment marcat de o diversitate tematică și tehnică care îmbogățește perioada sărbătorilor de iarnă printr-un mesaj simbolic și de sinteză ce necesită interpretare, meditație și delectare.
Pandantul pictură-lectură reprezintă o invitație, un stimul și o provocare spre descifrarea și înțelegerea artelor vizuale contemporane. Astfel, conceptul expozițional reunește lucrări semnate de artiști consacrați dar și artiști tineri –colaboratori activi ai galeriei care își devoalează secretele prin dăruire, emoție și o bucurie nemăsurată. În temeiul unui parteneriat fructuos, conceptului i se alătură studenți de la Master și Licență, Scenografie ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București care completează discursul simbolic prin lucrări grafice de interpretare plastică a legendelor populare românești. Lucrări realizate în acuarelă, peniță sau tehnici mixte reflectă simboluri desprinse din tradiție și din aura fantasmagorică a personajelor îndrăgite din poveștile românești care la rândul lor impun o lectură vizuală meticuloasă. Proiectul este coordonat de Prof.univ.dr. Ștefania Cenean.
„Citește-mă” este o carte deschisă cu lucrări de pictură, grafică și ceramică ce-și așteaptă cuminte cititorii de artă dispuși să răsfoiască simboluri și semne menite să cultive gustul pentru lectura vizuală de calitate, să stârnească curiozitate și un viu interes pentru arta contemporană românească.
 
Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 3 Decembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020 la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunile Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.
 
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne, precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, al muzicii, precum și proiecte educaționale.